TERNAT - Beste “patrijzenbrood” is van bakkerij Daelemans

C21

TERNAT - Beste “patrijzenbrood” is van bakkerij Daelemans

Editiepajot_ternat_patrijzenbrood_foto_ludo_van_der_cammen
In het parkgebied Kruikenburg in Ternat organiseerde het gemeentebestuur – tijdens het picknicken in (zie foto) - een wedstrijd onder de bakkers voor het beste patrijzenbrood. - Foto Ludo Van Der Cammen.
 

Ter gelegenheid van de dag van het park in het parkgebied Kruikenburg in Ternat organiseerde het gemeentebestuur – tijdens het picknicken in (zie foto) - een wedstrijd onder de bakkers voor het beste patrijzenbrood. Het brood dat voortaan mag worden verkocht als “Ternats patrijzenbrood“ is van bakkerij Daelemans aan het spoorwegstation van Ternat.

Het aanwezige publiek proefde tijdens de dag van het park zes verschillende broden. Daarna konden zij via een stembrief hun voorkeur uiten voor een welbepaald brood. Uiteindelijk werd het brood nummer 4 van bakkerij Daelemans gekozen tot het beste meergranenbrood.

De tweede wedstrijd omvatte het herkennen van 5 boomsoorten die gemarkeerd waren in het Kruikenburgpark. De hoofdprijs was een picknickmand (3 maal) die werd gewonnen door Els Verbeken, Hugo Declerq en Danny Casteleyn. De verrekijker werd gewonnen door Nicole De Pauw. Twintig andere bezoekers wonnen een picknickdeken gewonnen. Alle prijzen kunnen door de winnaars worden afgehaald op de milieudienst.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2009
Ludo Van der Cammen
Ludo Van der Cammen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jun 2024

archief