TERNAT - Crossers aan het werk in geboorteboomgaard

C21

TERNAT - Crossers aan het werk in geboorteboomgaard

Geboorteboomgaard3

Omstreeks 18.20 uur ontving de milieuambtenaar een klacht van een buurtbewoner uit de Reukenstraat met de opmerking dat er op dat ogenblik een wagen aan het crossen was tussen de bomen in de geboorteboomgaard aan de Reukenstraat te Ternat. 

Vandaag werden juist nog 12 jonge (pruimen)bomen bijgeplant met het oog op de receptie van de geboorteboomgaard op zondag 30 maart aanstaande.
De milieuambtenaar reed onmiddellijk naar de geboorteboomgaard. Toen hij aankwam zag hij juist een kleine blauwe wagen uit het veld van de geboorteboomgaard rijden. Blijkbaar was er ook een motor aan het crossen. De milieuambtenaar reed er direct achter en deed hem 200 meter verder stoppen. Het bleek een jonge man te zijn uit St Ulriks Kapelle die niets beters had gevonden om met zijn kleine blauwe wagen ( waarvoor je geen rijbewijs nodig hebt ) tussen de bomen van de geboorteboomgaard te crossen. Een minuut daarna kwam zijn vriend eraan met de motor ( iemand uit de Boterweg, een straat verder ). Beiden werden op de hoogte gebracht dat dergelijke praktijken niet door de beugel kunnen.
De milieuambtenaar zal een proces-verbaal ( Gemeentelijke administratieve sanctie ) opmaken waarbij een boete kan worden opgelegd van 150 euro.
Er zullen tevens bijkomende controles komen aan de geboorteboomgaard.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jun 2024

archief