TERNAT - Auteur Anne Lefevre leest voor uit haar kinderboek Arthur, Olivia en de alpaca’s.

C21

TERNAT - Auteur Anne Lefevre leest voor uit haar kinderboek Arthur, Olivia en de alpaca’s.

Auteur Anne Lefevre komt op zaterdag 18 november 2023 in de bibliotheek van Ternat voorlezen uit haar kinderboek Arthur, Olivia en de alpaca’s. Begin dit jaar werd het boek bekroond met de publieksprijs van het felbegeerde BoekGoud. Bijna tienduizend jonge lezertjes verkozen het boek als hun favoriet van 2022. 

“Elke maand organiseren de fantastische voorleesvrijwilligers van de bibliotheek van Ternat een knus en leerrijk voorleesmoment voor kinderen. Het concept won de laatste jaren enorm aan populariteit. Met de voorleesfeestjes willen we het leesenthousiasme bij kinderen laten groeien. We zijn enorm trots dat we, speciaal voor de Voorleesweek, jeugdauteur Anne Lefevre konden strikken als voorlezer.”, aldus Steve Convents, schepen voor bibliotheek.

 

Alpaca knutselen

Anne Lefevre komt het verhaal van Arthur en Olivia en hun schattige alpaca’s Volt en Versace vertellen. Na afloop van het voorleesmoment knutselen de kinderen, samen met Anne, een eigen alpaca. “Zonder al te veel te verklappen, kunnen we wel al meedelen dat er echte alpacawol aan te pas zal komen!” licht Stephanie Suenens, bibliotheekverantwoordelijk toe. Na afloop kan je een exemplaar van Arthur, Olivia en de alpaca’s aankopen.

Alle kinderen zijn welkom om mee te komen luisteren en knutselen. Het voorleesfeestje gaat van start om 10u30 en vindt plaats in de gezellige leeshoek achteraan in de bibliotheek op zaterdag 18 november 2023. Deelnemen is volledig gratis en inschrijven is niet nodig.

 

 

 

 

Bibliotheek Ternat
stephanie.suenens@ternat.be of bibliotheek@ternat.be – 02 451 45 90

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 nov 2023
Guido van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 22 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 19 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024

archief