ROCK TERNAT pakt uit met AANGEPAST CONCEPT

C21

ROCK TERNAT pakt uit met AANGEPAST CONCEPT

B384fcd9-71b1-4f49-a8da-a6eb39d08c12
 
Na drie succesvolle edities zijn de voorbereidingen in volle gang voor editie 24, dat plaatsvindt op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus op de bekende plek midden centrum Ternat. Er wordt volop gewerkt aan een nieuw weekend vol muziek, plezier en gezelligheid!
 
Zet jullie schrap, want we hebben een nieuw concept bedacht! Op vrijdagavond 23 augustus organiseren we een High Voltage party in samenwerking met digitale radiozender Willy. Tomas De Soete, Annelies Orye en Eppo Janssen sturen je al scheurend en dansend de nacht in met de beste rockschijven aller tijden. Van The Clash tot Underworld, van de Beastie Boys tot Goose en van Blink 182 tot Soulwax. Liever wat beats? Dan kan je tegelijkertijd terecht op het tweede podium in onze alom bekende en gezellige Secret Garden: “Dansbenen” is de uitgelezen kans om je eigen dansbenen nog eens te laten rondzwieren op de beste vergeten en minder vergeten danspareltjes.
 
Zaterdag 24 augustus houden we terug onze typische festivaldag zodat je met een pintje in de hand kan genieten van de muziek van enkele exclusieve podiumartiesten. We zijn fier om nu al deze eerste namen te kunnen vrijgeven: De Mens, De Jeugd van Tegenwoordig en Compact Disk Dummies zijn van de partij.
------------------------------------------------------------------
“ Met deze editie zorgen we voor een ideale combinatie van dansen en feesten op vrijdagavond en een zalige festivaldag op zaterdag, dit in onze gekende unieke sfeer van gezelligheid en beleving.”
Kevin De Hertogh, programmator Rock Ternat
------------------------------------------------------------------
We zetten ook nog steeds in op lokale lekkernijen, dus naast een frietje zijn er tal van heerlijke en verrassende mogelijkheden qua drank en food. Sfeer en gezelligheid op het terrein is ons stokpaardje. De Secret Garden is een pareltje om je terug in onder te dompelen.
 
 Met dit vernieuwde concept horen ook nieuwe tarieven. Een vrijdagticket heb je voor de prijs van 12 euro. Een zaterdagticket voor 45 euro en dan mag je sowieso gratis komen op vrijdag. Er zijn dus geen combitickets meer te koop.
Tickets voor Rock Ternat zijn vanaf 2 mei te koop via de website https://rockternat.be/ . Volg verder alle nieuwtjes op de voet via onze Instagram, Facebook en website.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Over Rock Ternat: Rock Ternat is een jaarlijks muziekfestival in de gemeente Ternat dat na een stilte van 7 jaar sinds 2021 zijn plaats terug inneemt tussen de Belgische muziekfestivals. We brengen een mix van rock, pop en dance met de nadruk op Belgische artiesten.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 apr 2024
Guido van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 12 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 04 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 02 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 01 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 26 apr 2024

archief