TERNAT - Week van de stenen winkel

C21

TERNAT - Week van de stenen winkel

Cupsenco-ternat
 

In de week van 13 tot en met 18 mei 2024 vindt de ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkels in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij hun klanten. Ook lokale ondernemer An Van Droogenbroeck van Cups lingerie uit Denderleeuw en Cups&co uit Ternat doet mee.

Lokale winkels organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten in hun winkel om de kracht van fysieke, stenen winkels te vieren, samen met hun klanten.

Cups lingerie opende 12 jaar geleden en recentelijk startte de zaakvoerster een 2de vestiging in Ternat door de overname van de alom bekende lingeriewinkel Cups&co. Beide winkels zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

“We kijken ernaar uit om samen met iedereen in beide gemeenten de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in de gemeente, dus ik nodig alle handelaars uit om met hun eigen fysieke winkel deel te nemen aan deze week”, aldus eigenaar An Van Droogenbroeck.

Tijdens de ‘Week van de Stenen Winkel’ vinden er ook bijzondere activiteiten plaats in beide winkels. Voor deze activiteiten werkt de onderneemster samen met andere lokale handelaars. “Ik vind het niet alleen belangrijk om lokaal te kopen in onze eigen gemeente, maar zie het ook als een echte meerwaarde. Op mijn vrije dagen ben ik vaak te vinden bij een van de handelaars in de buurt van onze winkels. Ook mijn collega's proberen zoveel mogelijk lokaal te winkelen. Alleen op die manier versterken we onze eigen buurt en dragen we bij aan de gemeenschap,” voegt An Van Droogenbroeck toe met een glimlach.

En dus werken de lingeriewinkels voor de feestelijkheden dan ook samen met de handelaars uit de buurt. In Ternat vindt de eerste editie van "Pizza’s en Panties" plaats, terwijl bij Cups lingerie vol wordt ingezet op Moctails.
Voor Ternat kunen we misschien al wel raden wie de leverancier van de Pizza’s zal zijn, maar we zijn zeer benieuwd welke lokale handelaar de mocktails zal leveren in Denderleeuw.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mei 2024
Guido van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 12 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 04 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 02 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 01 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 26 apr 2024

archief