ASSE - Snuffel, snoezel, doezel in Zellik

ASSE - Snuffel, snoezel, doezel in Zellik

Bubble_unit
 
Kleuren_dansen
Uv_schildpad
Voelruimte
 

Afgelopen jaar investeerde Katholieke Vereniging Gehandicapten fors in de snoezelruimte in Zellik.  Het resultaat bleef dan ook niet uit. Met veel trots stellen we onze vernieuwde snoezelruimte voor.

 

Maar wat is snoezelen nu precies? In de huidige samenleving worden we dagdagelijks belaagd door prikkels.  Geluiden, geuren, flitsende beelden, een veelheid aan indrukken die op ons afrazen, het is de norm geworden.   De verwerking van deze prikkels is een zware dobber voor velen, en vooral moeizaam voor kinderen en jongeren met een handicap.

 

De snoezelruimte biedt kinderen en jongeren met een handicap een experimenteerruimte met selectieve prikkels.  Fluweelzachte materialen, minzame geluidjes, dansende schouwspelen van kleuren en beelden maken van de snoezelruimte een veilige en aangename omgeving voor iedereen, maar meest in het bijzonder voor kinderen en jongeren met een handicap.

 

KVG richt zich op de eerste plaats op personen met een handicap, maar stelt deze ruimte ter beschikking van iedereen.  Wil u graag kennis maken met onze snoezelruimte of wil u meer informatie, neem dan zeker een kijkje op onze website: www.kvg-vlaamsbrabant.be 

 

Praktische informatie: Snoezelruimte in 't Mankement, Noorderlaan 4 in Zellik - Tel. 02/466.77.82

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 feb 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 21 sep 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 28 aug 2019

archief