ASSE - Valentijn krijgt nog een staartje

C21

ASSE - Valentijn krijgt nog een staartje

Flyer_nacht_van_marcel_de_kolonel_2020
 

Zaterdag 15 februari kleuren DJ Joost en LJ Kristof de grote feestzaal in Asse ‘'t JASS’ helemaal rood. De Lions van Asse geven er hun 3de Nacht Van Marcel De Kolonel, een Valentijnseditie van hun jaarlijkse retro-fuif voor het goede doel met de beste muziek van de jaren 70 - 80 - 90.

 

Met 1,35 miljoen leden verdeeld over 46.000 clubs is Lions Clubs International de grootste serviceclub ter wereld.

De Lionsclub van Asse telt 20 enthousiaste leden en onlangs organiseerden ze nog een succesvol aperitiefconcert in de kerk van Walfergem. Vijf jonge artiesten brachten er toen gekende werken uit de romantische periode van de klassieke muziek. En kenners waren ronduit onder de indruk van de muzikale prestaties op topniveau.

 

Lions Asse steunde ondertussen meer dan 50 goede doelen. De leden steken zelf de handen uit de mouwen, en dragen altijd alle kosten. Dat maakt dat ook de volledige opbrengst van de Nacht Van Marcel De Kolonel integraal naar het goede doel gaat.

Momenteel wordt o.a. de VZW “Pinocchio” onder de loep genomen. Deze biedt hulp aan jongeren die een brand hebben doorstaan, en hun ouders. Dr. Thomas Rose (gekend van de televisieserie Topdokters) is een van de drijvende krachten achter dit mooie project.

 

Kom dus zeker feesten voor het goede doel, de dag na Valentijn. We verwachten je, en breng vrienden en familie mee!

 

(Meer info op www.lionsasse.be)

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief