Laatste artikels van Regio

REGIO - " Open kaart met Kris Baert" met nabeschouwingen over de verkiezingen 2018.

Dsc_6395_01__large_
 

 Het was uitermate druk maandagavond in de studio van Stadsradio Halle. Kris Baert presenteerde voor één keer geen ‘Bloed, Zweet en Tranen’  maar wel een speciale verkiezingsuitzending. Het werd een ‘Extra Open Kaart’ met een resem aan politici uit Halle en omgeving. Zowel winnaars als verliezers passeerden de revue in een behoorlijk duizelingwekkend tempo. Kris fileerde met hen drie uur lang de voorbije gemeenteraadsverkiezingen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 okt 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Saffoxy band brengt hun 1ste CD uit . Saffoxy for friends

1
 

 Na amper een jaar van intense samenwerking met de nieuwe zangeres Nathalie Demol kondigt De Saffoxy band de geboorte aan van hun 1ste full CD : Saffoxy for friends.

Saffoxy band blijft een buitenbeentje in de Vlaamse showbiz – Naast de brunches in het Kasteel domein van Huizingen , de talloze verjaardag en pensioenvieringen  verzorgen zij steeds in ambiance diverse muzikale evenementen. Van jaarmarkten tot verenigingsfeesten.

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 okt 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Radio Victoria brengt speciale verkiezingsshow

Victoria
 

 Morgen vrijdag 12 oktober organiseert de Halse radio Victoria dus.. Het ultieme verkiezingsdebat. Vanaf 20 uur live te volgen op 105.2 FM of via www.radiovictoria.be   Alle Nederlandstalige partijen die opkomen in Halle, vaardigen hun kopstukken af om vragen van luisteraars te beantwoorden en te debatteren over onderwerpen waar de Hallenaar het meest van wakker ligt. Dat gaat van mobiliteit tot leefbaarheid van de stad. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 okt 2018
Devogeleer Emile
ep
 

Brabantse indie popgroep Bosum lanceert nieuwe single Marvin

Bosum_by_z__tapictures-2__large_
 

 Enkele jaren terug ontmoetten vier jonge muzikanten uit de Zennevalei elkaar op de Rockacademie in Halle. Tom Verbeeck (vocals, keys, guitar), Bart Samyn (drums), Elias De Schepper (bass guitar) and Alessio Santoliquido (guitar).uit respectievelijk Alsemberg, Huizingen, Dworp en Halle , besloten een band op te richten die de naam Bosum kreeg.  Sindsdien gieten deze vrienden hun ziel in oprechte tracks die melancholie harmoniseren met feelgood-pop en instrumentale precisie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 okt 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 

REGIO – Safoxi for friends toepasselijke titel voor de eerste cd van Safoxi Band.

Luc_cd_hoes
 

 Saffoxy for friend deze eerste cd bestaat uit 19 nrs die een representatieve weergave zijn van hun optredens en bevat 8 eigen nummers, stuk voor stuk werden de nummers zorgvuldig gekozen in teken van hun waarde.Zoals gewoonte gaat de opbrengst van deze cd steeds naar een goed doel*

ondersteuning van verenigingsleven en jong muzikaal talent

steun aan milieu projekt en kom op tegen kanker.

Songs werden opgenomen in de Hallround Studios van Christophe Severs en Studio Sanseveria van Freddy Danau.

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 okt 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

REGIO - Footalents.be: dé database voor jong voetbaltalent in België

Footalents-logo
 

Met de website footalents.be is België een sportieve speler rijker. Eentje van formaat, want dit online platform helpt jeugdvoetballers om hun sportieve prestaties in de kijker te zetten en er wordt nog volop gewerkt aan andere.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 okt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

REGIO - Muzikaal drama “De Draad”

Editiepajot_affiche_de_draad_v11_groot_oktober_2018
 

“De draad , o jij vermaledijd

Elk signaal dat komt

Brengt voor ons  voorwaar het eind

De dood, terstond…”

 

zingen ter dood veroordeelde soldaten, wachtend op de uitvoering van hun straf. Het bericht kan nu elk ogenblik, langs die vervloekte telefoondraad, aan het front toekomen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 okt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

REGIO – “VERBORGEN PARELS” toepasselijke titel voor Paul Severs nieuwste album.

Paul_3
 

 Niet tegenstaande dat Paul Severs en vrouwtje Paulette sukkelen met hun gezondheid, is het voor de carrière van Paul Severs nooit zo goed geweest als nu.Paul Severs vierde onlangs zijn 70 ste verjaardag (maand juni 2018), voor deze gelegenheid bracht de Vlaamse zanger een spetterende verjaardagsshow in CC 't Vondel in Halle. Dank zij deze schitterende show liet Paul Severs zijn fans meegenieten van zijn schitterende carrière. Paul kreeg na afloop niets dan lovende reacties op het spektakel. 'Dit is het mooiste wat Paul op 55 jaar zangcarrière ooit op het podium heeft gebracht' aldus tevreden aanwezige fans

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 okt 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 

Ziekenhuis valt zonder stroom tijdens levensreddende operatie

Eau2
 

 Brussel, 4 oktober 2018 - Geschrokken van deze titel? In België zou dit alvast groot nieuws zijn. In DR Congo echter is het dagelijkse realiteit. In tal van ziekenhuizen moeten artsen opereren onder het licht van een zaklamp. Er is onvoldoende medisch personeel, stromend water of medicatie. Om deze schrijnende problematiek aan te kaarten en de Congolezen een betere toegang te geven tot gezondheidszorg, lanceren de Belgische ngo’s Artsen Zonder Vakantie, Dokters van de Wereld en Memisa een sensibiliseringscampagne onder het motto ‘Ondenkbaar in België, de realiteit in DR Congo’.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 okt 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden
 

Copkiller al na één derde van zijn straf uit gevangenis: N-VA pleit voor correcte strafuitvoering

Dsc_0402_12136__large_
 

 Het nieuws dat de moordenaar van politieagente Kitty Van Nieuwenhuysen vervroegd zal vrijkomen met een elektronische enkelband komt hard binnen in de Vlaamse huiskamers. De wet mag dan wel zijn toegepast, N-VA wil een strenge en correcte strafuitvoering .

De man die de politiecombi waarin agente Kitty Van Nieuwenhuysen en haar collega zich bevonden, doorzeefde met een Kalasjnikov, zal slechts 10,5 jaar - van de 30 die de rechter uitsprak - in de gevangenis hebben doorgebracht.  Deze moordenaar zal na één derde van zijn straf de gevangenis mogen verlaten.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 sep 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 20 sep 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 27 aug 2018
Devogeleer Emile | 20 aug 2018
Marc Colpaert | 31 dec 2016
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief