Laatste artikels van Regio

REGIO – Ik kom steeds naar je toe - van de Saffoxy Band op nr 1 op radio Vlaamse Ardennen.

Dsc_9963__large_
 

 Saffoxy Band blijft verbazen met hun eigen composities van Vlaamse muziek, nog niet lang geleden haalden zij de pers met hun eerste full cd “Saffoxy for Friends” komt er nu nog een nummer 1 nominatie bij voor hun nieuwste nummer 'Ik kom steeds naar je toe' op radio Vlaamse Ardennen. Ook in de Vlaamse extra draaien zij steevast mee aan de top. Momenteel zijn zij op meer dan 120 lokale en nationale zenders te horen .

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 dec 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

REGIO - Eerste editie van Pajotse Winterfeesten

Dsc_6068_01__large_
 

Op 15 en 16 december 2018 vindt in de Krijmerie van Gaasbeek de eerste editie van Pajotse winterfeesten plaats. Dit is een heuse winterhappening waar Pajottenland, gezelligheid en entertainment centraal staan.

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 dec 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

REGIO – Tuincenter Groendekor is klaar voor een Kerstboom naar ieders wens

Dsc_6329__large_
 

 Sinterklaas is net vertrokken richting Spanje en maakt plaats voor zijn vriend de Kerstman. Wie Kerst zegt, zit samen met vrienden en familie feestelijk te vieren rond de kleurrijke versierde kerstboom. Bij het tuincenter Groendekor in Sint Pieters Leeuw vindt iedereen de gepaste kerstboom om de woonkamer in de feeststemming te brengen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 dec 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Bevoegdheden Vlaams-Brabantse gedeputeerden zijn verdeeld

Deputatie-groepsfoto
Gedeputeerden 2019-2020
 

 De deputatie van de provincie Vlaams-Brabant heeft vandaag, in haar eerste zitting, de bevoegdheden definitief verdeeld onder de vier gedeputeerden Bart Nevens, Tom Dehaene, Ann Schevenels en Monique Swinnen. Vanaf 1 januari 2021 neemt Gunther Coppens de bevoegdheden van Monique Swinnen over.

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 dec 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

Vlabinvest versterkt woon- en zorgaanbod in Vlaamse Rand

Knipsel
 

Door de hoge grond- en woningprijzen in de Vlaamse Rand rond Brussel wordt het als maar moeilijker een betaalbare woning te zoeken of zorgaanbod te creëren. In 2018 realiseerde Vlabinvest, samen met haar partners, 23 Vlabinvest-huurwoningen samen met 49 sociale huurwoningen en 18 Vlabinvest-koopwoningen. Ook dit jaar ondersteunde Vlabinvest voor 3.064.000 euro  43 Vlaams-Brabantse zorgorganisaties die investeren in infrastructuur.

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 dec 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

Rij veilig met nul BOB-campagne in Vlaams-Brabant

Alcoholctl
 

 Rijden onder invloed van alcohol in het verkeer blijft nog steeds een probleem. Daarom controleren de lokale en federale politiediensten in december op rijden onder invloed.  Deze controles kaderen in de BOB- campagne. De BOB-campagne wordt gehouden van 30 november tot en met 28 januari. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 dec 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

REGIO / BEERSEL - Rookstop Run ten voordele van Generatie Rookvrij bracht 4000 euro op

Editiepajot_regio
Ingezonden foto
 

Op zondag 25 november organiseerden Artsenkring Zennevallei, Huizen van het Kind Halle, Beersel en Sint-Pieters-Leeuw en AZ Sint-Maria een rookstop Run in het Domein van Huizingen tvv Music For Life. Maar liefst 320 mensen trotseerden het gure weer om te komen wandelen of lopen voor het goede doel ‘Generatie Rookvrij’ (een initiatief van oa Kom op Tegen Kanker). Met een opbrengst van om en bij de 4000 euro kunnen ze tevreden terugblikken op een geslaagde editie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 nov 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

REGIO - Jeroen Tiebout uit SINT-PIETERS-LEEUW wordt nieuwe kabinetschef van Ben Weyts

Editiepajot_spl
Ingezonden foto van Jeroen Tiebout
 

Huidig woordvoerder en adjunct-kabinetschef Jeroen Tiebout volgt vanaf 1 januari 2019 Bart Van Camp op als kabinetschef van Vlaams minister van Mobiliteit, Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn Ben Weyts. Als woordvoerder wordt hij vanaf dan opgevolgd door Michaël Devoldere, die tot nu toe raadgever Communicatie is.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 nov 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

TERNAT - Vijfde dopjessorteermarathon

Image2
 

Voor de vijfde keer wordt door de dopjesactie voor blindengeleidehonden een 24-uren sorteermarathon georganiseerd. Die kadert in music for life. Nu zijn we vooral nog op zoek naar  12000 kg dopjes van de 35 die we graag zouden bij elkaar krijgen, zegt Ann Asselman.  Inschrijven voor de 24 uren sorteermarathon kan vanaf 1 december.  

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 nov 2018
Guido Van Cauwelaert
 

TERNAT - Kleuterhappening in sportcentrum

Affiche_kleuterhappening-01
 

Sportregio Pajottenland organiseert het event “Kleuterhappening” op zondag  25 november 2018 in het sportcentrum van Ternat

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 nov 2018
Guido Van Cauwelaert
 
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 20 nov 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 28 okt 2018
Devogeleer Emile | 26 okt 2018
Devogeleer Emile | 25 okt 2018
Marc Colpaert | 31 dec 2016
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief