REGIO- Vandaag is ‘ROOD’ de kleur van...............

C21

REGIO- Vandaag is ‘ROOD’ de kleur van...............

Rrood_1
Foto Emile Devogeleer
 
Rrood_2
Emile Devogeleer
 
Rrood_3
Emile Devogeleer
 

Vanavond spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd in groep E, van het EK 2016. Men kon de laatste dagen er moeilijk naast kijken dat het Belgisch voetbal opnieuw in de lift zit, zowat overal hangen de vlaggen van de Rode Duivels door de ramen, auto’s zijn versierd met vlagjes.iedereen loopt er verkleed bij om de wedstrijd te gaan volgen op groot scherm, alleen al voor de ambiance.Drankencentrale Schoentjes maakte met zijn personeel een ‘Rode Duivels muur’ van maar liefst 854 bakken bier van een bekend merk.

 Luc Wouters uit Huizingen rijdt al meer dan een maand rond met zijn versierde ‘Tuk Tuk’, terwijl bij hem thuis de vlaggen draaien op een zelf gemaakte constructie en betonmolen (deze is al verhuurd om op 21 juli op degrote markt in Brussel het volksfeest kleur te geven ).

 In het Woonzorgcentrum H.Vander Stokken in Pepingen werd zelf de wedstrijd België-Spanje al gespeeld, onder veel belangstelling en applaus van de bewoners.

 In het LDC Meander in Sint Pieters Leeuw hakte ze de Italianen al in de pan, daar kregen de bewoners deze middag een Italiaans maaltijd aangeboden.

 Maar het echte grote werk zal deze avond in Lyon (Frankrijk) afspelen waar de Rode Duivels het zullen moeten bewijzen op de groene mat.

Vele mensen zullen deze wedstrijd ofwel thuis volgen voor hun televisie scherm, of zakken af naar de plaatsen waar een groot scherm zal opgesteld staan, om in een feestelijk sfeer met vrienden, familie en andere stadgenoten de wedstrijd te volgen, en hopen op de winst van de Belgen.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jun 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 apr 2024
| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024

archief