REGIO - Economie Werkt. Nieuw magazine

C21

REGIO - Economie Werkt. Nieuw magazine

Editiepajot_ingezonden_logo_vlaams_brabant

De provincie Vlaams-Brabant lanceert ‘Economie Werkt’. ‘Economie Werkt’  is een gloednieuw magazine over het economische beleid in de regio.

 

‘In Vlaams-Brabant bruist het economische leven. We voelden de noodzaak om de vele facetten van onze economie eens flink in verf te zetten. Uit die behoefte groeide  ‘Economie Werkt’, een driemaandelijks magazine over de economische initiatieven in Vlaams-Brabant. Met als uitgangspunt het belang van onze regio’, zegt Marc Florquin, gedeputeerde voor economie.

 

In het eerste nummer van het magazine komt een breed economisch pallet aan bod: van sociale economie over ondernemerschap tot innovatie en cofinanciering van Europese projecten. Maar ook over detailhandel en de optimalisering van bedrijventerreinen komt men meer te weten. Net als over de doorstart van het streekoverleg in de Taskforce Spitsregio Leuven en het Toekomstforum Halle-Vilvoorde.

 

De kennisregio Vlaams-Brabant blinkt uit in de sectoren gezondheid, voeding, logistiek, cleantech en creativiteit. Het magazine focust op deze speerpuntsectoren.

 

Benieuwd naar het nieuwe economische magazine?
Op www.vlaamsbrabant.be/economiewerkt kan u het magazine, raadplegen, downloaden of een gratis abonnement nemen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 sep 2016
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 apr 2024
| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024
Marc Sluys | 19 apr 2024

archief