REGIO- Met een luchtballon de zon zien opkomen is een unieke belevenis

C21

REGIO- Met een luchtballon de zon zien opkomen is een unieke belevenis

Mini_dsc_2424
 
Mini_dsc_2299
 
Mini_dsc_2359_01
 
Mini_dsc_2374
 
Mini_dsc_2375
 
Mini_dsc_2391
 
Mini_dsc_2392
 
Mini_dsc_2403
 
Mini_dsc_2416
 
Mini_dsc_2420
 
Mini_dsc_2446_01
 
Mini_dsc_2203
 
Mini_dsc_2000
 
Mini_dsc_2017
 
Mini_dsc_2054
 
Mini_dsc_2150
 
Mini_dsc_2154
 
Mini_dsc_2203
 
Mini_sh2_3112
 
Mini_sh2_3049
 
Mini_dsc_2503
 
Mini_dsc_2535
 
Mini_dsc_2548
 
Mini_dsc_2146
 

 Opstijgen in een luchtballon om 07 uur in de morgen en genieten van de zon die langzaam opkomt boven de horizon, dan zie je het ongelooflijke lichtspektakel van de zon op de lichte nevel die op de weilanden schijnt, en zie je het mooie wat de natuur ons te bieden heeft.

Op een hoogte van 2400 meter aan een snelheid van 34 km per uur vlieg je waar de wind je brengt, iedere keer een andere route, maar telkens de moeite om het ook eens mee te maken.

Heel wat mensen zitten tijdens een vlucht met een vliegtuig graag aan het venstertje om ook maar een glimp op te vangen tijdens het opstijgen of landen van hun streek.

In een vlucht met een luchtballon heb je het probleem niet om iets te missen van je vlucht, iedereen die in de mand staat kan genieten van het spektakel van de natuur rondom hem.

Het is ongelooflijk hoe iedereen uit de mand stapt en blij zijn nieuwe vrienden te hebben gemaakt tijdens een vlucht met een luchtballon.

Jong en oud, slaan de handen in elkaar om de ballon zo snel mogelijk in de mand te rollen, en te genieten van lekkere koffiekoeken en een glaasje bubbels geschonken door de crew van www.montgolfiere.be

Genieten van de mooiste plekjes rondom u kan het best met een vlucht in een warme luchtballon, relax en gezellig zweven in de lucht gedreven door de wind, een onvergetelijk avontuur, betoverend van het mooie rondom u.

Of je nu opstijgt in de vroege morgen of in de late avond elke vlucht is steeds anders en heeft zijn eigen charmes.

Alleen of met vrienden, collega's, team, bedrijfsfeestjes ( tot 60 personen per vlucht aan groepstarief en kan er gezorgd worden voor traiteur bediening) of een ideaal verrassing geschenk voor de komende feestdagen.

Krijg je de smaak te pakken om ook eens mee te vliegen in zo een luchtballon, dan kan je in lichtingen bekomen op www.montgolfiere.be.

Deze gespecialiseerde, gediplomeerde piloten laten je op een leuke en veilige manier zweven boven het prachtige landschap, bij de landing ontvang je dan ook je diploma en een glaasje bubbels.

Bij slecht weer is er een plan B en kan er een vlucht gemaakt worden per helikopter.

Voor deze mooie ballonvaart in eigen streek kan je terecht bij bedrijf 'European Balloon Corporation scrl.

Dit dynamisch bedrijf werd gesticht in 1992 en is erkend als de meest professionele in België, en is fier om zijn cliënteel steeds op een veilige manier te laten genieten, en is hierom erkend als marktleider in het ballonvaren.

Dit dynamische bedrijf werd opgericht door de ervaren piloot Benoit Siméons, ooit met zijn 16 jaar de jongste piloot op Europees vlak. Benoit werd geboren in een familie met een passie voor luchtvaart.

Benoit is commercieel ingenieur van opleiding, maar zijn passie is andere horizons ontdekken.

Zo mag Benoit zijn vlucht als eerste piloot met luchtballon over en langs de Chinese muur op zijn palmares schrijven, maar niet alleen dit Benoit vloog over Maroco, Tunesië, Qatar, Nieuw Mexico, Zwitserse Alpen, Karakoum de gevaarlijkste woestijn ter wereld, het rode plein in Rusland, en niet te vergeten de mooie momenten in Chili, Amerika, Maleisië, Thailand, Japan, Filipijnen, Korea en Namibië.

Los hiervan is Benoit Vice-Kampioen van de wereld, en nationaal recordhouder afstand en hoogte (12106m in open vlucht.

Twee wereldrecords staan op zijn naam, en behaalde samen met zijn goede vriend Bob Berden het meeste prestigieus en oudste record ' de Gordon Bennett beker' voor de langste afstand ooit gevlogen in 100 jaar.

Benoit Siméons maakte van zijn passie zijn beroep, en opvolging is zeker verzekert, zijn zoon Alexia vliegt naast zijn vader in een aparte luchtballon elke mooie zomerdag mee en laat hij andere mensen genieten van de heerlijke momenten in het luchtruim.

Dit jaar werd er terug besloten om naast Huizingen, Edingen ook terug op te stijgen de leeuw van Waterloo.

Boekingen en inlichtingen zijn te verkrijgen op www.montgolfiere.be


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jul 2022
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief