EDINGEN – Spinning-marathon ten voordele van Télévie in Nautisport

C21

EDINGEN – Spinning-marathon ten voordele van Télévie in Nautisport

T__l__vie_spinning_edingen_2013__deschuyffeleer__45_
EDINGEN – Spinning-marathon ten voordele van Télévie in Nautisport - © Deschuyffeleer
 

Vrijdag 27 maart om 20u wordt in sportcomplex Nautisport opnieuw het startschot gegeven van de nu al 6de editie van de inmiddels befaamde 25 uren indoor cycling ten voordele van Télévie. Ook nu weer zijn de 200 beschikbare plaatsen voor dit succesrijk mega-event al lang verpand. Doorheen de vijf vorige jaren hebben de organisatoren al meer dan 130.000 euro kunnen inzamelen en schenken aan Télévie.

“De spinning-marathon geeft de 200 deelnemende ploegen de gelegenheid in aflossingsverband het beste van zichzelf te geven en dit in een sfeervolle zaal”, zegt een tevreden directeur Vincent Piette. “Bijzonder gemotiveerde monitoren wakkeren de hele periode door al dat trappelend vuur aan op basis van tal van thema’s en flink wat animatie. Getrouwen geven overigens inmiddels aan dat de ambiance best te vergelijken valt met die in de betere populaire discotheken van het land”.
Deelnemers en bezoekers kunnen tijdens de ganse duur van het gebeuren zich bevoorraden in de taverne. Daar wacht hen ook kleine restauratie. In totaal worden over de twee dagen een opkomst van goed 5.000 personen verwacht. De totale opbrengst is uiteraard ook deze keer bestemd voor Télévie.
Aan het eind van de marathon op zaterdag om 21u is de kous echter nog niet af. Want dan kunnen de dapperen zich alsnog opmaken voor het volgen van de voetbalwedstrijd België-Cyprus in het kader van de kwalificaties voor Euro 2016 op een groot TV-scherm in de taverne.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mrt 2015
Godeleive Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief