SINT-GENESIUS-RODE – Goede samenwerking tussen PZ Rode,de Vlaamse Beslastingsdienst, SPW en de PZ Waterloo

C21

SINT-GENESIUS-RODE – Goede samenwerking tussen PZ Rode,de Vlaamse Beslastingsdienst, SPW en de PZ Waterloo

Editiepajot_politielogo
Ingezonden foto

De verkeersdienst van de PZ Rode, de Vlaamse Beslastingsdienst (VLABEL), SPW (Service plublic Wallonie) en de PZ Waterloo hebben op 25 februari een nationale controle gedaan op voertuigen welke ingeschreven zijn in het buitenland. De controleactie vond plaats op de Waterloose steenweg.

Voertuigen komende uit Waterloo werden door PZ Waterloo en SPW gecontroleerd en voertuigen komende uit Brussel door de PZ Rode met Vlabel. In totaal werden 86 voertuigen met buitenlandse kentekenplaat gecontroleerd waarvan 20 bestuurders werden geverbaliseerd omdat zij ingeschreven zijn in het Belgisch bevolkingsregister en geen verkeersbelasting betalen.

Verder werden nog een twintigtal voertuigen aan de kant gezet en gecontroleerd op de boorddocumenten. Een 2 tal PV’s werden opgesteld voor een verlopen keuringsbewijs en 1 PV om te rijden zonder houder te zijn van een rijbewijs. Ook liep 1 bestuurder tegen de lamp voor rijden spijts verval. De bestuurder werd de dag voordien gecontroleerd tijdens een alcoholcontrole en moest toen zijn rijbewijs inleveren voor 15 dagen maar negeerde het rijverbod. De politie en de Vlaamse Belastingsdienst zullen in de toekomst nog dergelijke acties ondernemen tegen belastingontduikers.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief