SINT-GENESIUS-RODE - De Kameroade van RO organiseren een bal

C21

SINT-GENESIUS-RODE - De Kameroade van RO organiseren een bal

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

Wat begon als een éénmalige deelname van een groep vrienden aan de kerstmarkt van Sint-Genesius-Rode ten voordele van Kom Op Tegen Kanker, is drie jaren later uitgegroeid tot een heuse vzw met 10 bestuursleden en de wil om jaarlijks minstens één activiteit te organiseren in Sint-Genesius-Rode ten voordele van een goed doel. De vzw ‘De Kameroade van RO’ zag het levenslicht.

“Dit jaar organiseren we voor het eerst sinds lang nog eens een bal in het C.C. Wauterbos op zaterdag 22 september”, aldus voorzitter Bruno Stoffels. Vanaf 20 uur verwelkomen ze graag jong en oud voor een leuke en ontspannende dansavond. Voor deze eerste editie hebben ze een goed doel uit de regio gekozen. De opbrengst zal integraal geschonken worden aan het Rode Kruis Beersel-Rode.

“Toen we enkele maanden geleden met het idee speelden om een bal van Ro te organiseren, was het enthousiasme bij heel veel mensen zeer groot wat ons deed beslissen om er mee door te gaan”, vervolgt Bruno Stoffels. Geïnteresseerden kunnen bij de bestuursleden of via de facebookpagina (@dekameroadevanro) toegangskaarten bekomen. Ook zullen bij enkele handelaars kaarten beschikbaar zijn.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief