Fiesta Europa in NINOVE: Internationale feestmarkt op 18-19-20 september

C21

Fiesta Europa in NINOVE: Internationale feestmarkt op 18-19-20 september

Editiepajot_ingezonden_fiesta_europa_ninove

Fiesta Europa is een meerdaagse markt met marktkramers uit heel Europa. Van 18 tot 20 september strijkt Fiesta Europa voor het eerst in Ninove neer. De markt vindt plaats op het Niniaplein aan de Centrumlaan van Ninove.

 

Fiesta Europa presenteert een 40-tal marktkramers uit alle hoeken van Europa, van Finland tot Hongarije, van Engeland tot Italië. De marktkramers brengen specialiteiten mee uit hun eigen land of regio. Niet alleen gastronomie, lokale gerechten en streekproducten, maar ook allerlei artisanaat, lederwaren, edelstenen, zepen, houtsnijwerk en textiel. Zo ontstaat een kleurrijke en kwaliteitsvolle markt met een gevarieerd aanbod die 'Europa' op een aangename manier in de kijker zet. Bij de markt hoort ook een ‘food court’ waar je Europese hapjes kunt proeven en een podium voor animatie. Dat de meeste deelnemers ook werkelijk uit die landen komen, maakt de markt heel authentiek.

Sinds 2007 trekt Fiesta Europa van Pasen tot september wekelijks naar een andere stad of gemeente in Vlaanderen of - af en toe – in Nederland of Duitsland. Voor het eerst doet de internationale feestmarkt ook Ninove aan. 

 

Praktisch

  • Fiesta Europa
  • Niniaplein, Centrumlaan, Ninove
  • 18 september van 12 uur tot 21 uur, zaterdag 19 september van 10 uur tot 21 uur, zondag 20 september van 10 uur tot 19 uur
  • Gratis
  • info: evenementen@ninove.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 sep 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 mei 2024
Marc Colpaert | 29 apr 2024

archief