NINOVE - Winnaar haalt waardebon roadtrip op bij Bosch Car Service Bruno Cromphout in Meerbeke

C21

NINOVE - Winnaar haalt waardebon roadtrip op bij Bosch Car Service Bruno Cromphout in Meerbeke

Editiepajot_ingezonden_winnaar_haalt_waardebon_roadtrip_op_bij_bosch_car_service_bruno_cromphout_in_meerbeke_bcs_cromphout
 

Blije gezichten bij Bosch Car Service Bruno Cromphout in Meerbeke. De heer Van Laethem kreeg er een waardebon voor een roadtrip naar Duitsland overhandigd. Hij won de roadtrip in de grote onderhoud-winactie van Bosch Car Service. Bosch Car Service geeft in 2015 maar liefst 45 roadtrips weg. De enige voorwaarde is dat het onderhoud van de auto wordt uitgevoerd door een Bosch Car Service garage*.

 

“Ik ben ontzettend blij met deze roadtrip, nu nog bedenken wie ik ga meenemen,” zegt een glunderende Thomas Van Laethem.

 

Regelmatig onderhoud loont

Bosch Car Service besteedt in 2015 speciale aandacht aan het belang van een regelmatig onderhoud van de auto. “Een regelmatig onderhoud - of het nu om een jonge of oudere auto gaat - is erg belangrijk om tijdig defecten 

te detecteren en te verhelpen. Een goed onderhouden auto is ook een veilige auto die technisch perfect in orde is. En dat helpt pech en reparatiekosten voorkomen,” zegt Bruno Cromphout van Bosch Car Service Bruno Cromphout. 

 

“Bij Bosch Car Service Bruno Cromphout wordt het onderhoud volgens het boekje uitgevoerd. Onze monteurs vertrouwen daarbij op de kennis,  ervaring en apparatuur van Bosch,” zegt Bruno Cromphout van Bosch Car Service Bruno Cromphout. 

 

Behoud fabrieksgarantie

Bij een onderhoud staat veiligheid voorop, maar een regelmatig onderhoud en een goed ingevuld onderhoudsboekje zijn ook belangrijk bij de doorverkoop van het voertuig en wanneer men zich wil beroepen op de fabrieksgarantie. Ook bij Bosch Car Service blijft de fabrieksgarantie op uw auto behouden. “Bosch Car Service Bruno Cromphout werkt 100 procent volgens de voorschriften van de fabrikanten. We hebben geïnvesteerd in een softwarepakket van Bosch en hypermoderne testapparatuur en gebruiken enkel Bosch-onderdelen van originele kwaliteit. Daardoor worden de reparaties uitgevoerd in onze garage officieel erkend door de autofabrikanten en is elke herstelling onder de fabrieksgarantie van de auto helemaal gratis,” zegt Bruno Cromphout. “Twijfel daarom niet langer en laat uw onderhoud dit jaar uitvoeren door Bosch Car Service Bruno Cromphout. Het loont de moeite.” 

 

Bosch Car Service

Bosch Car Service Bruno Cromphout maakt deel uit van het Bosch Car Service netwerk, met meer dan 110 vestigingen één van de grootste merkonafhankelijke autoserviceconcept in België voor de particuliere en zakelijke markt. Als aangesloten autobedrijf ontvangt het van Bosch, de  grootste toeleverancier in de automobielindustrie, ondersteuning op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer. “Daardoor zijn wij in staat kwalitatief fullservice auto-onderhoud te verlenen aan alle merken auto’s, tegen een betaalbaar tarief”, zegt Bruno Cromphout van Bosch Car Service Bruno Cromphout.

 

*Volledig wedstrijdreglement op

http://onderhoud2015.be/benl/BCS%202015%20Wedstrijdreglement%20België%20-%20Vlaams.pdf

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 29 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief