NINOVE - Groepsaankoop zonnepanelen

C21

NINOVE - Groepsaankoop zonnepanelen

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Na de succesvolle groepsaankoop voor de sanering van stookolietanks stapt Stad Ninove mee in de groepsaankoop voor zonnepanelen van de provincie Oost-Vlaanderen. Met de groepsaankoop kan je zonder verplichting een voordelige offerte aanvragen voor de plaatsing van zonnepanelen op je huis, appartement of bedrijf.

 

Een groepsaankoop biedt niet alleen een voordelige offerte, maar ook de garantie dat de leverancier een degelijk kwalificatieproces heeft doorlopen. “Bovendien kan je rekenen op het onafhankelijk advies en begeleiding van de provincie,” vertelt schepen van Leefmilieu Wouter Vande Winkel, “Het betreft toch een stevige investering en we hebben met de groepsaankoop voor de sanering van stookolietanks kunnen merken dat vooral dat aspect vertrouwen bij de geïnteresseerden kweekt.”

 

Het initiatief past in de inspanningen die de stad en de provincie willen leveren in het terugdringen van de CO²-uitstoot. Het klimaatactieplan van Stad Ninove ambieert onder meer 350 zonnepaneelinstallaties voor particulieren. Opvallend is echter dat de stad ook kleine KMO’s en eigenaars van appartementen actief oproept te participeren. “Voor kleine KMO’s is dit even voordelig als voor gezinnen,” vertelt Vande Winkel, “Maar we hopen ook dat de beheerders of eigenaars van appartementen dit moment willen aangrijpen om te investeren in zonne-energie. De groepsaankoop staat immers ook open voor verenigingen van mede-eigenaars.”

 

Gratis en vrijblijvend inschrijven kan tot en met 23 mei. Vanaf 6 juni ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van je inschrijvingsgegevens en een indicatie van je rendement, waarna je kan beslissen om al dan niet op het voorstel in te gaan. De streefdatum om alle installaties af te ronden is 1 februari 2017.

 

Meer info? www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen, zonnepanelen@oost-vlaanderen.be, tel. gratis 0800 26 803 (werkdagen tussen 9 uur en 17 uur)

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2016
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief