NINOVE - Vlaamse feestdag

C21

NINOVE - Vlaamse feestdag

2016-06-09_parkconcerten____vlaamse_feestdag
 

Vlaamse feestdag  11 juli en belooft opnieuw een hoogvlieger te worden, met dank ook aan de steun van de stad Ninove. Het parkconcert vangt reeds aan rond 14u met tal van kinderanimaties en een optreden van Luc Jones. Daarna zorgen Karree Konfituur, Tot Morgen en Frimout voor de nodige ambiance met voornamelijk Vlaamse liedjes en covers. Met Jelle Cleymans en de immer populaire Jonas Van Geel sluiten we dit eerste parkconcert af met een enorme headliner. 

 

Het tweede parkconcert vangt aan met Funny Key - de band van Schoonderhaege die Robby Longo meenemen als gast - waarna Tom De Man met Her Band en Laura Tesoro met live band ons een leuke avond bezorgen. 

 

Een tributeavond komt ook terug op veelvuldig verzoek tijdens het derde parkconcert. Na WIldheart komen er twee tributebands. Tributes van de Beatles en Abba (groep uit UK) zullen veelvuldig meegezongen worden dit parkconcert.

 

Het laatste parkconcert wordt een meezinger van formaat met ook enkele oud bekenden die terugkeren.  We beginnen met Dean en Xzent  een rockcoverband. Daarna is het de beurt aan ons favoriete duo van het eerste uur, Bram en Lennert. Naar aanleiding van hun 10jarig bestaan komen ze mét full band en friends, waaronder onder andere Niels Destadsbader en nog enkele bekende Ninovieters.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jun 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 mei 2024
Marc Colpaert | 29 apr 2024

archief