NINOVE - ‘Sfeer in het park’: Ontspan, ontdek en ontmoet elkaar in de zithoek

C21

NINOVE - ‘Sfeer in het park’: Ontspan, ontdek en ontmoet elkaar in de zithoek

Sfeer

Tijdens de maanden juli en augustus vind je in het park het gezelligste plekje van Ninove. De stad plaatst een zithoek en maakt sfeer in het park. Hier kunnen alle inwoners samen ontspannen, ontdekken en ontmoeten. Zoek ons aan het grasveld aan de beek!

 

Ontspan

De zithoek is de ideale plaats om af te spreken met mensen die je kent. Een gezellige zondagnamiddag met het gezin, aperitieven met je collega's na het werk, een spelletje petanque met vrienden of samen koffie drinken met vriendinnen. Het kan allemaal. Je kan natuurlijk ook in je eentje genieten van de rust. Zalig nietsdoen in de zomerzon of genieten van een goed boek. Onze zithoek is het ideale plekje.

 

Ontdek

Sfeer in het park laat je ook iets nieuws ontdekken. Wie weet welke talenten Ninovieters in hun mars hebben? Misschien geniet je van lekkere koekjes, beleef je een intiem akoestisch optreden of volg je een leuke workshop.

 

Ontmoet

Misschien kom je wel een oude bekende tegen of je leer je een nieuwe stadsgenoot kennen. Voor anderstalige inwoners is dit een uitgelezen kans om Nederlands te oefenen.

 

Deel je talent!

De zithoek wil een plaats zijn waar je jouw talent kan delen. Alles wat sowieso in het park mag, kan je in onze zithoek organiseren. Jouw activiteit registreer je via sfeerinhetpark@ninove.be. Wij maken een facebookevenement op onze facebookpagina 'Sfeer in het Park'.

 

11 juli

Vier samen met Sfeer in het Park de Vlaamse feestdag! Op 11 juli kan je nl. naar een lekkere barbecue. Wij voorzien 2 grote barbecues, eet-en barbecuebenodigdheden, en vooral veel sfeer. Breng je eigen stukje vlees/vis/vegetarisch alternatief mee en barbecue gezellig met je vrienden en familie. Vanaf 20u30 kan je genieten van een optreden met akoestische Nederlandstalige muziek. Zelf ook muzikaal begaafd? Aansluitend aan het optreden bieden we je een open podium om je talenten tentoon te stellen. Allen welkom op 11 juli vanaf 18.30 uur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jul 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 mei 2024
Marc Colpaert | 29 apr 2024

archief