NINOVE - De Donderdagen kregen een Zwitsers kleurtje met ‘Waanzinnige huwelijksnacht’

C21

NINOVE - De Donderdagen kregen een Zwitsers kleurtje met ‘Waanzinnige huwelijksnacht’

2017-07-20_de_donderdagen__16_a
 
2017-07-20_de_donderdagen__43_a_jd
 
2017-07-20_de_donderdagen__44_a
 
2017-07-20_de_donderdagen__64_a
 
2017-07-20_de_donderdagen__77_a
 

In de tuin achter het Buurthuis ‘De Pallieter’ in Outer worstelt circoPitanga met de hoofdbrekens en de opspelende zenuwen van de eerste huwelijksnacht.

 

Circo Pitanga bestaat uit slechts twee artiesten, maar veel multicultureler dan dit koppel gaan we dit jaar op De Donderdagen niet treffen. Zij is Loïse Haenni, geboren uit Zwitserse ouders in Adelaïde (Australië). Hij is Oren Schreiber, als zoon van een Israëlische moeder en een Pools-Argentijnse vader geboren en opgegroeid in Tel Aviv (Israël). Ze ontmoetten mekaar aan de circusschool van Rio de Janeiro (Brazilië) in 2008. Sindsdien trekken ze, vanuit thuisbasis Zwitserland, de wereld rond met hun ‘acropoëtische shows’. In ‘Nuptial Ropes’ wringen ze zich, gekleed in waanzinnige kostuums, in allerlei prachtige bochten – letterlijk en figuurlijk - om het moment suprême tijdens de eerste huwelijksnacht uit te stellen. het is een spel van aantrekken en afstoten; niets is te gek om elkaar nog nader te leren kennen. circoPitanga trekt alle registers van het hedendaagse circus open: fysiek theater, riskante evenwichtsoefeningen en acrobatische toeren in de trapeze.

 

De plaatselijke afdelingen van Davidsfonds en Gezinsbond zorgende voor en na voor een gezellig tuinterras.

 

‘De Donderdagen’ trekken op 27 juli naar het stadspark. We presenteren zowel een trampolineshow als een TV Oost Vertelling met Veerle Malschaert.

  • Cirq’ulation Locale (BEL) – ‘Temple’: 19.30 uur in het stadspark (ter hoogte van Jeugdcentrum De Kuip / Academie)
  • TV Oost Vertelling ‘Boegbeeld’ van Veerle Malschaert (BEL): 20 uur in het stadspark (Populierendreef); bij slecht weer gaat de TV Oost Vertelling door in de zaal van de Academie Muziek, Woord en Dans (Parklaan)
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jul 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief