Horeca-coach Peter Timmermans vervoegt N-VA NINOVE

C21

Horeca-coach Peter Timmermans vervoegt N-VA NINOVE

Peter_timmermans-1

N-VA Ninove maakt bekend dat Peter Timmermans kandidaat zal zijn op haar lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

 

Peter Timmermans is als geboren en getogen Ninovieter opgegroeid in een horecazaak. Zelf is hij al meer dan 35 jaar actief in deze bedrijfstak. Als horeca-coach geeft hij reeds jaren goede raad aan starters en begeleidt hij hen bij het bekomen van de nodige vergunningen en het uitbaten van hun zaak volgens de regels van de kunst.

 

“De middenstand in onze stad kampt met een crisis. Iedere zaak die noodgedwongen moet sluiten betekent een verlies aan persoonlijke contacten en welvaart voor onze stad.” verwoordt Peter Timmermans zijn bezorgdheid.

 

Enkele maanden geleden kon hij deze bekommernis ook uiten in een krantenartikel en kreeg daarop veel bijval. “Ik merkte dat deze problematiek echt leeft onder onze bevolking. N-VA Ninove heeft een sterk programma dat ook daadwerkelijk deze toestand ten goede wil veranderen.

 

Vol geestdrift wil ik, samen met de hele N-VA ploeg, een frisse wind laten waaien door de Ninoofse politiek.” vervolgt Peter Timmermans.

 

“Peter is een gedreven kandidaat met een hart voor de horeca. Hij weet als geen ander hoe moeilijk het is om een startende zaak te laten welslagen. NVA heeft een plan om onze binnenstad aangenamer te maken om er te winkelen en vrije tijd door te brengen. Als horecacoach is Peter de geknipte man om dit plan mee uit te voeren.” besluit lijsttrekker Joost Arents.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief