Ann Arys kandidaat bij N-VA NINOVE

C21

Ann Arys kandidaat bij N-VA NINOVE

Ann_arys-1

N-VA Ninove maakt bekend dat Ann Arys kandidaat zal zijn op haar lijst bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

 

Ann Arys werkt als business partner communicatie bij een grote multinational. “De afgelopen jaren heb ik een niet zo goed gevoel bij de ontwikkeling van onze stad. Er is nood aan een nieuwe dynamiek om ervoor te zorgen dat Ninove terug een aangename stad wordt om in te wonen en te winkelen, met verhoogde aandacht voor veiligheid, mobiliteit, innovatie en versnelde digitalisering.” vertelt Ann Arys.

 

“N-VA is voor mij de partij met ideeën en initiatieven die het best aansluiten bij mijn persoonlijke voorkeur. Het wordt tijd dat de pragmatische aanpak op federaal en regionaal vlak ook ingang vindt in de Ninoofse gemeentepolitiek. Daarom wil ik helpen om samen met de hele N-VA ploeg een goed resultaat neer te zetten in oktober.” verklaart Ann Arys haar keuze.

 

“Ann is een overtuigde kandidate die samen met onze andere sterke vrouwen een echte meerwaarde is voor onze lijst. Wie zegt dat vrouwen geen interesse hebben in politiek heeft duidelijk nog niet kennisgemaakt met onze vrouwelijke kandidaten.” besluit lijsttrekker Joost Arents.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief