NINOVE Zomert: nieuwe aanpak voor de topdagen op 16 en 17 juni

C21

NINOVE Zomert: nieuwe aanpak voor de topdagen op 16 en 17 juni

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Op zaterdag 16 en zondag 17 juni organiseert VHN (Verenigde Handelaars Ninove) in samenwerking met de dienst lokale economie ‘Ninove Zomert’. Met dit shoppingweekend worden de topdagen in een nieuw kleedje gestopt. Sfeer en beleving in de Ninoofse binnenstad brengen, is voortaan het uitgangspunt van de vernieuwde werkgroep.

 

Het Oudstrijdersplein wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een hippe strandbar. Dj’s zorgen voor hippe muziek. Verspreid over de binnenstad zijn er gezellige zithoekjes waar de bezoeker kan genieten van streetfood en cocktails aan één van de vele foodtrucks. 

 

De winkeliers zetten tijdens Ninove Zomert hun beste beentje voor. Naast interessante koopjes krijgen de etalages voor dit weekend een zomerse look. Bezoekers kunnen deelnemen aan een leuke winkelactie en zo een weekend naar Barcelona winnen.

 

Voor de jongste Ninovieters is er een aangepast programma: naast traditionele kinderanimatie zijn er ook gratis workshops waarbij de kinderen een Hawaïaanse bloemenkrans leren maken.

 

Praktisch

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jun 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief