NINOVE - Vlieg verstopt een schat in de bib van Ninove

C21

NINOVE - Vlieg verstopt een schat in de bib van Ninove

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Vlieg verstopt deze zomer meer dan 300 schatten op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel. Tussen 30 juni en 31 augustus kunnen kinderen in familieverband een zinnenprikkelende schattenjacht beleven . In de elfde editie van Schatten van Vlieg draait alles om de tastzin.

 

Wie voelt die vindt ...

De zomervakantie is de periode van het jaar waarin families de meeste tijd met elkaar doorbrengen. Vlieg, het label dat families gidst door het cultuur- en vrijetijdsaanbod, moedigt met Schatten van Vlieg gezinnen met kinderen aan om er samen op uit te trekken en het aanbod in hun buurt te ontdekken. Ook in de bib van Ninove verstopt Vlieg deze zomer een schatkist!

 

Voel jij wat ik voel?

Dit jaar is het thema ‘Voel jij wat ik voel?’. Hoewel we baby’s uitvoerig stimuleren om hun tastzin te ontwikkelen, verbieden we kinderen heel vaak om dingen aan te raken. Vlieg brengt daar graag verandering in, want door te voelen leer je iets of iemand écht kennen, beter kennen. Vlieg wil kinderen spelenderwijs met kunst en cultuur in contact brengen en stopt in elke schatkist drie verschillende voelwaaiers. In elke waaier worden creatieve, filosofische en doe-opdrachten gecombineerd en kunnen kinderen hun voelende vingers de vrije loop laten.

 

De schat van Vlieg in de bib van Ninove

Ook dit jaar doet de bib van Ninove mee aan de leuke speurtocht van De Schatten van Vlieg. Deze editie werken we samen met Appelsien & Ananas die ons een handje toesteken bij het opzetten van de zoektocht. Kom ons tijdens de zomer bezoeken tijdens de openingsuren van de bib en speur gezellig mee!

 

Praktisch

Van zaterdag 30 juni tot en met vrijdag 31 augustus tijdens de openingsuren van de bib

www.ninove.be/schatten-van-vlieg-voel-jij-wat-ik-voel  

 

Schatten van Vlieg is een initiatief van Vlieg, MyFamily en de Vlaamse Overheid, in samenwerking met Mooss. De actie loopt van zaterdag 30 juni tot en met vrijdag 31 augustus 2018 op meer dan 300 locaties in Vlaanderen en Brussel. Ontdek alles over Schatten van Vlieg op www.UiTmetVlieg.be/schattenvanvlieg.

 

Meer info?

Bibliotheek, 054 32 40 04, bib@ninove.be

Veerle Cosyns, schepen voor bibliotheek, 054 31 32 81, veerle.cosyns@ninove.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2018
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief