NINOVE - Jaarmarkt gaat Bohemian Chic

C21

NINOVE - Jaarmarkt gaat Bohemian Chic

Poster_bohochic_final_hr-nocrops
 

Op 31 augustus, 1 en 2 september organiseert de stad in samenwerking met de Verenigde Handelaars Ninove, Jaarmarkt Ninove. Na het succes van Ninove Zomert kiest de werkgroep opnieuw voor een innovatieve en creatieve aanpak. Met veel sfeer en beleving willen ze veel en vooral een jonger publiek naar de Ninoofse binnenstad brengen.

 

Jaarmarkt Ninove start daarom al op vrijdagnamiddag met een sfeervol shoppingevent in ‘Bohemian Chic’-sfeer. De binnenstad wordt thematisch aangekleed en het Oudstrijdersplein zal voor 3 dagen omgevormd worden tot een Bohemian Garden. Muziek, food en drinks zullen zorgen voor extra gezelligheid.

Op zaterdag trekt de werkgroep deze creatieve lijn door. Naast de traditionele jaarmarkt, autoshow en braderij opent Theater Savooi een poëtisch kinderkapsalon en trakteert de jongste bezoekers op een ‘boho chic’ – kapsel.  Voor wie een ritje langs de stadsrand wil maken is er de magische paardentram. Op zondag sluiten wij het shoppingweekend af met een sfeervolle zondagsopening.

 

Praktisch

  • Vrijdag van 14 uur tot 21 uur
  • Zaterdag van 10 uur tot 18 uur
  • Zondag van 14 uur tot 18 uur
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 aug 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief