NINOVE Savooifeesten organiseren 24 UUR RADIO SAVOOI

C21

NINOVE Savooifeesten organiseren 24 UUR RADIO SAVOOI

2018-08-31_radio_savooi__1_a
 

Vrijdagavond 31 augustus vanaf 18 uur tot en met zaterdag 1 september 18 uur kan Ninove afstemmen op RADIO SAVOOI, een initiatief van de Savooifeesten. Luisteraars vinden ons op 97.7 FM. Vanuit pop-up KAAi maken de Savooifeesten de klok rond radio. De studio staat opgesteld in KAAi en is ook 24 op 24 uur open voor een drankje, een gezellige babbel of een verzoekplaat. Alle elementen voor leuke radio zijn aanwezig: interviews met bekende Ninovieters, live optredens, gasten in de studio, bekende radioprogramma’s in een Ninoofse versie, een top 94 en op zaterdagochtend een verkiezingsdebat met de lokale lijsttrekkers. 

 

Op vrijdagavond 18 uur trekken we RADIO SAVOOI op gang met een openingsshow met live muziek van onder meer Bram & Lennert en interviews met bekende Ninovieters - al dan niet live te gast in de studio. We interviewden ook Marcel De Neve, één van de initiatiefnemers van de Savooifeesten in de jaren ’70. 

 

Samenwerking met Ninoofse verenigingen en enthousiaste Ninovieters

De Savooifeesten kunnen voor de invulling van een aantal programma’s rekenen op de enthousiaste medewerking van enkele organisaties en Ninovieters. Op vrijdagavond om 22 uur kaapt de Ninoofse jeugd de radiostudio gedurende twee uur en dit onder begeleiding van de jeugddienst van de stad en de jongerenwerking Lejo. ’s Nachts nemen verschillende gast-dj’s plaats achter de microfoon. Zaterdagochtend staat ‘Klaterdingen’ op het programma, waarin je de favoriete muziek van het woonzorgcentrum Klateringen te horen krijgt.

 

Bekende radioprogramma’s in een Ninoofs kleedje

Ninovieters met nostalgie naar Lutgart Simoens programma ‘Vragen staat vrij’ kunnen om 1 uur ’s nachts afstemmen op de Ninoofse versie. Verder staken de Savooifeesten bekende programma’s zoals ‘De Verenging’ van Stubru of ‘De Zoete Inval’ op Radio 2 in een Ninoofse versie. 

 

Studio RADIO SAVOOI en KAAi non-stop open

De Savooifeesten maken niet alleen 24 uur radio maar RADIO SAVOOI kan je vanuit pop-up KAAi (Oude Kaai 11) ook 24 op 24 uur live meemaken. KAAi is gedurende de hele tijd open en ter plaatse valt altijd wel iets te beleven. Tijdens de openingsshow op vrijdagvond zijn er live optredens, zaterdagochtend volg je het verkiezingsdebat met de lijsttrekkers of later op de ochtend De Zoete Inval met een panel van Ninovieters. Het laatste programma op RADIO SAVOOI is de ‘Top 94’ van 16 tot 18 uur. De ‘Top 94’ lijst wordt samengesteld door de bezoekers van onze facebookpagina. 

 

Het volledige programma van 24 uur RADIO SAVOOI vind je op www.facebook.com/savooifeesten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 mei 2024
Marc Colpaert | 29 apr 2024

archief