NINOVE sluit vakantie af met ‘Boho Chic Vuurwerk’

C21

NINOVE sluit vakantie af met ‘Boho Chic Vuurwerk’

Vuurwerkshow_31_augustus
 

Met spectaculair vuurwerk, schone muziek en een gezellige avondshopping neemt Ninove op vrijdag 31 augustus in stijl afscheid van de memorabele zomer 2018. ‘t Oeversteksen en de IKORN-parking zijn de plekken waar het (bijna) allemaal gebeurt.

 

Hoogtepunt van de avond wordt de vuurwerkshow ‘Coeur en Feu’ om 22 uur op de IKORN-parking aan de Bevrijdingslaan. ‘Coeur en Feu’ begint met een podiumspektakel vol acrobatie, dans en sensationele vuureffecten. Aansluitend volgt een even schitterend vuurwerk.

 

Voor en na het vuurwerk presenteren we op twee podia de vier ‘BALBUS-orkesten’ die dit voorjaar op tournee door de deelgemeenten trokken. Op het podium ‘rechteroever’ (rand van het stadspark) speelt vanaf 20u30 Style & Croon, op het podium ‘linkeroever’ (parking voor het FEDIMMO-gebouw in de Bevrijdingslaan) zorgt Lady & the Tramps voor muziek. Na het vuurwerk (vanaf 22u30) nemen de twee andere ’BALBUS-orkesten’ hun plek in: Les Poulains Flandriens (‘rechteroever’) en DanQL (‘linkeroever’). Aan het podium ‘linkeroever’ verzorgt de Stedelijke Feestcommissie een drankstand.

 

Maar ook eerder op de avond is er reeds heel wat te beleven in Ninove. De jaarmarkt van ’s anderendaags (zaterdag 1 september, 10-18 uur) gaat ‘Boho Chic’ en biedt op vrijdagavond 31 augustus al een verrassend en stijlvol aperitief aan: tot 21 uur is het gezellig shoppen in de winkelstraten van Ninove en geniet je onder andere van zelfgemaakte dreamcatchers.

 

Praktisch

  • ‘Boho Chic Vuurwerk’: vrijdag 31 augustus in Ninove

           - 14 uur - 21 uur: sfeervol shoppen in Ninove-centrum

           - 20.30 uur: BALBUS-orkesten (deel 1) aan weerskanten van ’t Oeversteksen

           - 22 uur: vuurwerk op de IKORN-parking (Bevrijdingslaan)

           - 22.30 uur: BALBUS-orkesten (deel 2) aan weerskanten van ’t Oeversteksen

  • Jaarmarkt gaat ‘Boho Chic’:

           - zaterdag 1 september, 10 uur - 18 uur

           - zondag 2 september, 14 uur - 18 uur

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 aug 2018
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 30 mrt 2024

archief