NINOVE - EZELSOOR, gratis boekenkaftdag in cc De Plomblom

C21

NINOVE - EZELSOOR, gratis boekenkaftdag in cc De Plomblom

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar hoeven tijdens de vakantie niet op zoek naar kaftpapier. Op woensdag 5 september vindt in cc De Plomblom een boekenkaftnamiddag plaats van Ezelsoor. Tussen 13 en 16 uur kan iedereen gratis én origineel vormgegeven kaftpapier krijgen, dat ontworpen werd door kinderen en jongeren uit de steden en gemeenten die deelnemen aan het project. Er zit ook kaftpapier bij dat tot stand kwam in Ninove. Het werd gemaakt door een leerlinge van het eerste jaar secundair van het Heilige Harten Secundair.

 

Tijdens de boekenkaftnamiddag wordt ook randanimatie voorzien: er zijn (strip)tekenaars die het boek of schrift personaliseren en er zijn creatieve of muzikale workshops. Verenigingen stellen hun werking voor en misschien wil je als bezoeker ter plekke wel inschrijven voor een familievoorstelling of een hobby tijdens het volgende schooljaar.

 

Meer dan 30 partners in 24 gemeenten

De eerste editie van Ezelsoor vond plaats in 2010 in Halle en Bierbeek. Intussen breidde de groep Ezelsoor-partners stevig uit. In 24 gemeenten (uit Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Brussel) werken verschillende diensten samen aan een gezinsvriendelijk programma voor +6-jarigen. De deelnemende gemeenten aan Ezelsoor 2018 zijn: Aarschot, Asse, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Halle, Herne, Herzele, Kraainem, Laken, Lennik, Liedekerke, Linkebeek, Machelen, Meise, Molenbeek, Ninove, Ternat, Wezembeek-Oppem, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Gillis, Zaventem en Zemst.

 

Op www.ezelsoor.info kan je snuisteren in de verschillende ontwerpen van het kaftpapier.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2018
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief