NINOVE - Politietoezicht nav start schooljaar

C21

NINOVE - Politietoezicht nav start schooljaar

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

De politie zal samen met de gemeenschapswachten van de stad, alles in het werk stellen om de eerste schooldagen vlot te laten verlopen. De politie zal zichtbaar aanwezig zijn, niet alleen om het verkeer in goede banen te leiden, maar ook met het oog op het voorkomen van misdrijven tegen de schoolgaande jeugd, of om daartegen op te treden. De aanwezigheid van de politie zal zich niet beperken tot de schoolomgeving maar zal ondermeer ook te zien zijn in de omgeving van het station van Ninove.

 

De politie zal dit schooljaar ook extra inspanningen leveren om criminaliteitsfenomenen waar jongeren het slachtoffer van worden, nog beter te voorkomen of te bestrijden. Dit zal het hele jaar door gebeuren door zowel zichtbare als discrete aanwezigheid, op alle plaatsen waarvan de politie weet of kan vermoeden dat feiten gepleegd worden. 

 

De politie kan dit evenwel niet alleen. Daarom roepen zij iedereen op om extra aandacht te besteden aan verkeersveilig gedrag, niet alleen in de schoolomgeving maar ook op de wegen naar de school.  Vergeet niet dat sommige kinderen hun eerste passen alleen in het verkeer zetten of voor het eerst zelfstandig met de fiets naar school rijden.  De politie rekent er ook op dat iedereen feiten waarvan hij getuige of slachtoffer is, meldt. Zowel studenten, leerkrachten, ouders of getuigen met burgerzin. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2018
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 30 mrt 2024

archief