NINOVE - FUN 4 ALL, dat is sporten met het hele gezin

C21

NINOVE - FUN 4 ALL, dat is sporten met het hele gezin

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Hou je van sport, maar lukt dit niet altijd door de drukke activiteitenagenda van de kinderen? Dan wil de sportdienst van Ninove je een eerste aanzet geven om samen te sporten met de FUN 4 ALL gezinssportdag, op zondag 28 april, van 9.45 uur tot 12 uur in de stedelijke sporthal ’t Sportstekske. Op het programma staan sporten die je samen met je kind(eren) kan doen, maar ook activiteiten die kinderen alleen kunnen beoefenen, terwijl de ouders aan het sporten zijn. De sportdag richt zich vooral tot ouders met kinderen tot twaalf jaar, al zijn ook jongeren (+ 12 jaar) uiteraard van harte welkom. Inschrijven kan tot 22 april bij de sportdienst of via sport@ninove.be.

 

“We merken dat ouders met jonge kinderen graag willen sporten, maar daar uiteindelijk vaak niet toe komen, door de combinatie van werk, huishouden en hobby’s van de kinderen”, zegt schepen voor sport Marc Torrekens. “Met de FUN 4 ALL-sportvoormiddag willen we enerzijds de kinderen en hun ouders kennis laten maken met het sportaanbod in Ninove, maar anderzijds is het ook een uitgelezen kans om samen met het gezin te bewegen.”

 

Het evenement start om 9.45 uur met een klein ontbijt. Van 10 uur tot 11 uur doen de -12-jarigen multimove en vaardigheidsopdrachten, terwijl de mama’s en papa’s zich uitleven met drums alive en teamspelen. Tussen 11 uur en 12 uur maak je een wandeling met het gezin. Deelname kost 7 euro voor jongeren en volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar, verzekering en ontbijtpakketje inbegrepen.

 

Praktisch

Wat? FUN 4 ALL gezinssportdag

Waar? Sporthal ‘t Sportstekske, Parklaan 15, Ninove

Wanneer? Zondag 28 april 2019, van 9.45 uur tot 12 uur

 

Meer info?

Sportdienst Ninove, 054 33 93 97, sport@ninove.be

Marc Torrekens, schepen voor sport, 0475 71 29 12, marc.torrekens@ninove.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief