NINOVE - Jan Smit live in Vlaanderen

C21

NINOVE - Jan Smit live in Vlaanderen

Jan_smit_live_in_vlaanderen

Jeroen Wiggeleer van Jeroen Events uit Denderhoutem heeft deze keer een echte primeur te pakken! Hij zal 1 van de 5 exclusieve theaterconcerten van Jan Smit organiseren!


Voor deze gelegenheid word dit concert georganiseerd in de oktoberhallen te Wieze!


Jan Smit staat ondertussen al 20 jaar in het vak, maar is ambitieuzer dan ooit. Jan Smit denkt vooruit en timmert verder aan zijn indrukwekkende carrière.


Dit najaar 2019 komt Jan Smit terug naar België met slechts 5 concerten.


De tour begint op 27 september in Capitole Gent, daarna volgen nog Kursaal Oostende, Ethias Theater in Hasselt, Stadsschouwburg Antwerpen én Oktoberhallen Wieze dat dus het enige concert in onze streek is! Wil je Jan aan het werk zien, dan is het nu de moment!


Jan zal zich hiervoor laten omringen door de beste muzikanten en met een combinatie van zijn grootste hits en nieuw werk zorgen voor een fantastische concertavond.


Alle tickets zijn zitplaatsen aan een tafel. Dus u kan voor/ tijdens of na de show iets drinken op uw gemak!
Er zijn 3 ticket prijzen rang 1= 58 euro/pp - rang 2=48 euro/ pp - rang 3=38 euro/pp. inclusief reservatiekosten. De show start stipt om 20u30!


Tickets kan je online kopen via www.jeroenevents.be of info bij Jeroen 0486/99.61.56. Reserveer dus nu de beste plaatsen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 aug 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief