NINOVE - Raf heeft na drie jaar dan toch zijn bril terug gevonden

C21

NINOVE - Raf heeft na drie jaar dan toch zijn bril terug gevonden

Img_20210709_120824_1__kopie_
Raf heeft zijn bril gevonden. - Foto Marc Colpaert
 
Goed nieuws uit het Soundcenter in Ninove want Raf Persoons heeft na een zoektocht van drie jaar zijn bril teruggevonden, het is te zeggen zijn vrouw heeft zijn bril gevonden in zijn zaak.
Raf Persoons uit Ninove was al drie jaar op zoek naar zijn bril. Nochtans was hij er van overtuigd dat zijn bril in zijn zaak 'Sound Center Ninove' terug te vinden was. Ondertussen heeft hij natuurlijk al een nieuwe bril aangeschaft, maar zijn zoektocht gaat verder, zal hij zijn oude bril ooit nog eens vinden?  "Het zit namelijk zo, ik was die dag een versterker aan het herstellen en had mijn bril afgezet, om beter te kunnen werken. Toen er een klant de winkel binnenkwam, wilde ik mijn bril terug opzetten, maar vond hem niet meer. Nochtans ik wist absoluut zeker dat deze bril ergens in mijn zaak moest te vinden zijn. Ik zocht weken lang achter mijn bril zonder resultaat, ondertussen heb ik natuurlijk wel al een andere aangeschaft", lacht Raf.

Enkele dagen geleden belde Raf ons om te zeggen dat zijn bril na drie jaar boven water was gekomen. "Mijn vrouw komt maar af en toe eens naar de zaak, maar gisteren vond ze tussen twee dozen plots mijn oude bril. Ik was uitermate blij dat ik deze bril terug heb", glunderde Raf. Moraal van het verhaal, Raf moet misschien wat meer een beroep doen op zijn vrouw als hij nog eens iets kwijt is! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 30 mrt 2024

archief