MEERBEKE - Hartencollege Basisonderwijs in het teken van Fata Morgana

C21

MEERBEKE - Hartencollege Basisonderwijs in het teken van Fata Morgana

A_fatamorgana
 
Op zaterdag 11 juni organiseert de ouderraad van het Hartencollege Basisonderwijs Meerbeke, in samenwerking met de school het tweejaarlijkse eindejaarsfeest, hopelijk in het bijzijn van enkele BV’s. Want het eindejaarsfeest gaat door met een fata Morgana uitdaging, u komt toch ook? De deuren gaan open vanaf 13u00. Adres: Nieuwstraat 2, 9402 Meerbeke. 
Het is inmiddels van 2018 geleden dat het eindejaarsfeest nog kon doorgaan. Dit jaar staan de festiviteiten in het teken van “Fata Morgana”. De leerlingen en hun ouders krijgen 5 opdrachten voorgeschoteld. Volbrengen ze die voor het einde van de namiddag, dan verzamelen ze 5 sterren en maken ze op die manier van de school een 5-sterrenschool.
 
Om 14 uur gaan deze opdrachten van start:
 
Ster 1: Dans met 50 leerlingen tijdens de slotshow om 17u30 een heuse choreografie! Een danslerares leert het dansje doorlopend aan tussen 14u00 en 17u00.
 
Ster 2: Teken en kleur 100 klassenlogo’s. Elke klas krijgt die dag een eigen logo, aan de leerlingen om ze over te tekenen en in te kleuren.
 
Ster 3: Schrijf 200 kaartjes voor de bewoners van WZC Domein Castelmolen.
 
Ster 4: Voorzie 100 mama’s, papa’s, oma’s, opa’s,... van een prachtig laagje make-up! Belangrijk detail: enkel aan te brengen door de leerlingen.
 
Ster 5: Zorg ervoor dat één of meerdere BV’s uit de sport- of showbizzwereld deel uitmaken van de jury tijdens de slotshow
 

Verder zijn er springkastelen, een grime stand en food trucks.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 12 aug 2022
Sam Herremans | 12 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief