NINOVE - Bedankpicknick zwerfvuiljagers op 12 juni in het stadspark

C21 Css

NINOVE - Bedankpicknick zwerfvuiljagers op 12 juni in het stadspark

Editiepajot-logo-ninove

De Ninoofse zwerfvuiljagers zijn een groep van lokale mensen die al een paar jaar in de weer zijn om vrijwillig langs straten, wegjes, bossen en natuurgebieden zwerfvuil op te ruimen. Intussen hebben ze al meer dan 1.000 opruimmomenten (waaronder bijna 50 groepsopruimingen) achter de rug en blijven ze zich dagelijks inzetten om van Ninove een nette en aangename stad te maken.

 

Het stadsbestuur wil alle actieve zwerfvuilopruimers bedanken voor hun niet aflatende inzet door hen op zondag 12 juni een picknick aan te bieden in het stadspark. Ongeveer 100 vrijwilligers hebben bevestigd dat ze zullen deelnemen aan deze picknick.

 

Schepen van Leefmilieu Wouter Vande Winkel benadrukt hoe trots het stadsbestuur wel niet is op de Ninoofse zwerfvuiljagers. “Exacte cijfers hebben we niet, maar ik denk dat de zwerfvuiljagers één van de meest actieve en gedreven actiegroepen rond zwerfvuil van Vlaanderen zijn,” vertelt Vande Winkel, “Niet alleen hun opruimacties op het terrein, ook de sensibilisering via de sociale media is voor ons een enorme hulp. Een bedankje in de vorm van een picknick was dus meer dan op zijn plaats.”

 

U bent vriendelijk uitgenodigd op dit bedankmoment zondag 12 juni vanaf 11.30 uur in het stadspark van Ninove.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jun 2022
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief