NINOVE - De Donderdagen – een niet te missen wekelijks rendez-vous

C21

NINOVE - De Donderdagen – een niet te missen wekelijks rendez-vous

Editiepajot-logo-ninove

Ninove verwent z’n burgers graag voor de 19e keer met een bijzondere mix van theater, muziek, circus en dans. Na de coronazomers kunnen we weer genieten van verschillende internationale acts rondom het centrum van Ninove.

 

8 donderdagen, 3 Ninoofse locaties, 14 keer spektakel

De dienst cultuur en evenementen nodigt jullie uit om De Donderdagen dit jaar te beleven in de Vuurkruisersstraat, het stadspark en op de Graanmarkt.

Kom sportief dansen met LAP, applaudisseer voor de 12 circusschoolstudenten van Frigo Collectif, vlieg zélf door de lucht met de Fantastic Flying Fuegos, kijk wat er achter het gordijn zit bij Circus unARTiq, en kijk in spanning mee of de madeleines van Cie Kadavresky hun balans vinden. Dyne slooft zich acrobatisch voor je uit, het ludieke duo Zinzi & Evertjan brengen een ode aan de poging. Hopscotch presenteert een funky hulahoop-show, en folk van de meest swingende plank wordt gebracht door Marvara. Nadien zal DJ Klaas een folkfeest opzetten. La gata Japonesa vult een Spaanse Donderdag met hun multidisciplinaire circusshow, terwijl jij als publiek zelf aan de slag mag bij Collectif Malunés. Wie na wekenlang vol met dit moois nog ruimte over heeft om geprikkeld te worden, kan aanschuiven bij de pakkende voorstelling van Jesse Huygh. Kindertheater ‘Sprookjes enzo’ brengen als afsluiter een letterlijk vurige boodschap van hoop.

 

De Donderdagen zijn gratis, enkel voor de eerste voorstelling en workshop van LAP is inschrijven verplicht.

 

Praktisch

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2022
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 mei 2023

archief