NINOVE - Forza Ninove bouwt structuur verder uit

C21

NINOVE - Forza Ninove bouwt structuur verder uit

Editie_ninove_standbeeld_3
Illustratiebeeld.- Foto Marc Colpaert
 
Forza Ninove werkt door aan de verdere uitbouw van de partij. Steeds meer mensen bieden zich aan om actief mee te werken met onze partij en ons ledenbestand telt intussen meer dan 1.500 leden. Een absoluut record in onze stad. Het komt er dus op aan om de partijstructuur aan te passen aan de steeds stijgende interesse in onze werking.
 
Nadat Forza Ninove een structuur opzette om sociale activiteiten op te zetten via “Forza Ninove Solidair”, gaat nu ook de Ninoofse belangenorganisatie “Forza Ninove Ondernemers” van start.
 
“Forza Ninove Ondernemers” van start
 
Forza Ninove stelt vast dat Ninove dringend nood heeft aan een coherent beleid die onze economie en onze lokale middenstand in Ninove beter ondersteunt. Het beleid van de huidige coalitie wordt immers gekenmerkt door gebrek aan visie en nattevingerwerk. Steeds meer ondernemers en middenstanders komen daarom aankloppen bij Forza Ninove met hun grieven. Daarom gaat vanaf heden de belangenorganisatie “Forza Ninove Ondernemers” onder de coördinatie van Guy D’haeseleer. Guy D’haeseleer: ” We gaan op een gestructureerde manier de vele Ninoofse zelfstandigen en ondernemers betrekken bij de uitwerking van een heus middenstandsbeleid. We gaan hen maximaal inspraak geven in onze acties en raadplegen in alle dossiers die van belang zijn voor onze Ninoofse economie. We voorzien in oktober een eerste netwerkevent om de verschillende zelfstandigen en ondernemers te leren kennen en een efficiënte overlegstructuur op poten te zetten.” Voorlopig zal Guy D’haeseleer zelf “Forza Ninove Ondernemers” coördineren. Het is de bedoeling dat een ondernemer op termijn de fakkel overneemt.
 
Hoe contact opnemen met Forza Ninove Ondernemers?
 
Wie geïnteresseerd is om mee te werken met “Forza Ninove Ondernemers” kan een mailtje sturen naar ondernemers@forzaninove.be of contact opnemen met Guy D’haeseleer op het nummer 0495/48.36.97.
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 31 aug 2022

archief