NINOVE - Minister Weyts investeert 28.888 euro in het Hartencollege basisonderwijs in de Weggevoerdenstraat in Ninove

C21

NINOVE - Minister Weyts investeert 28.888 euro in het Hartencollege basisonderwijs in de Weggevoerdenstraat in Ninove

Samdeduffeleer2
Sam
Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert 28.888,00 euro in het Hartencollege basisonderwijs Weggevoerdenstraat in Ninove. “Een investering in scholenbouw is een investering in onze onderwijskwaliteit. En dus in onze eigen toekomst”, zegt Vlaams minister van Onderwijs.
 
De onderwijsminister investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Ninove ten goede. Hij investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 28.888,00 voor de vestiging van het Hartencollege in de Weggevoerdenstraat. Concreet gaat het om asbestsanering van de kelderruimte en herstel.
 
Sam De Duffeleer (N-VA bestuurslid en leerkracht) is tevreden dat kosten noch moeite worden gespaard om onze schoolgebouwen stap voor stap asbestvrij te maken. Je ziet het niet en je voelt het niet, maar asbest is een sluipmoordenaar.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 aug 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 nov 2023
Marc Colpaert | 25 nov 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 nov 2023

archief