NINOVE - Fiesta Europa de internationale feestelijke markt te gast in het Ninia winkelcentrum

C21

NINOVE - Fiesta Europa de internationale feestelijke markt te gast in het Ninia winkelcentrum

Editie_ninove_wortel_carnaval_1__kopie_
Feest ter hoogte van het Ninia Shopping Center. - Foto Marc colpaert
 
Fiesta Europa, het leukste evenement voor jong en oud, is naar jaarlijkse gewoonte tijdens de Week van de Mobiliteit opnieuw te gast aan het Ninia winkelcentrum ​in Ninove op 16, 17 en 18 september 2022. Fiesta Europa is een internationale feestelijke markt. Als bezoeker kan je er komen ONTDEKKEN, PROEVEN en GENIETEN van al het moois en lekkers dat ons continent te bieden heeft. Marktkramers uit heel Europa bieden specialiteiten te koop aan uit hun land of regio. Op het gezellige terras kan genoten worden van de beste internationale gerechten die ter plaatse vers bereid worden, al dan niet vergezeld van een verfrissend drankje. Ondertussen brengen live muzikanten de bezoekers in de perfecte vakantiesfeer en kunnen de kinderen zich onder toezicht uitleven in het kinderdorp.
 
Maar bovenal: BELEEF de unieke sfeer op Fiesta Europa waardoor je je op vakantie waant. Laat je onderdompelen in die onweerstaanbare mix van talen en culturen, smaken, geuren en kleuren. Maak een praatje met de vriendelijke standhouders die ijverig hun waren aanprijzen, leer een paar woordjes Spaans, oefen je Frans,… en dat allemaal dicht bij huis zonder dure verplaatsingen. Kortom: het ultieme vakantiegevoel in eigen land. Welkom!
 
Openingsuren:
Vrijdag 16 september van 17 tot 22 uur;
Zaterdag 17 september van 11 tot 22 uur;
Zondag 18 september van 11 tot 19 uur.
 
Animatie:

Het kinderdorp is op vrij- en zaterdag doorlopend open tot minimaal 20 uur en op zondag tot 19u00. De kinderen kunnen er onder toezicht spelen, knutselen, een boekje lezen en/of zich laten schminken. Bij slecht weer kan hiervan afgeweken worden. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 nov 2022
Marc Colpaert | 12 nov 2022

archief