NINOVE - De Foor zal dit jaar het dol carnavalsweekend openen.

C21

NINOVE - De Foor zal dit jaar het dol carnavalsweekend openen.

2023kermis__kopie_
 
0b9a4130__kopie_
 

 De carnavalsfoor staat dit jaar terug garant voor heel wat amusement bij groot en klein tijdens het carnavalsweekend. De attracties openen vrijdag 24 februari vanaf 16 uur. Tot dinsdagavond 28 februari is het vijf dagen zwaaien en zwieren op de Graanmarkt, het Twijndersplein en de Oude Kaai.

 
Foorkramers William Severs en Henri Smets : “We kijken er echt naar uit om er tegenaan te gaan tijdens de carnavalsperiode. We komen graag naar Ninove, hier heerst telkens een goeie sfeer. Het is enkel nog hopen op mooi weer, dat is altijd een extra.” Er zullen 45 attracties opgesteld staan: onder andere het Funhouse Ibiza met gegarandeerd plezier voor jong en oud, maar ook de supersnelle Speed Surf en de overkop draaiende Shaker Party. De 40 meter hoge High Energy is dan weer een attractie, die je met grote snelheid de lucht in zwiert. De Body Shaker en Coco Bongo zorgen ongetwijfeld voor kriebels in de buik.
 
Natuurlijk zijn ook de kindermolens, lunaparken, visspelen, schiet-, basket- en paardenkoerskramen van de partij. En zonder de botsauto’s geen echte kermis uiteraard. Hongertje? Dan kun je terecht aan de talrijke eetkramen voor lekkere frieten, oliebollen, pitta, escargots, gedroogde haring of pizza en pasta.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief