NINOVE - Straks gaat het Festiloco-festival van start

C21

NINOVE - Straks gaat het Festiloco-festival van start

0b9a0240
 
Hoofd
 

Het Festiloco-festival belooft zaterdag 8 juli 2023 een topeditie te worden. Op de 3 feestlocaties nadert de afwerking, kunnen de frigo’s gevuld en de vaten aangesloten worden. Geen overbodige luxe met de voorspelde weerverwachting. Dit jaar voorziet de organisator opnieuw 3 feestlocaties: op de terreinen in de Onderwijslaan kan je terecht op de ‘Bonzai retro stage’, naast ’t Oeverstekske vind je de ‘Loco Skihut’ en de grootste locatie op het Dr. Hemerijckxplein is het decor voor de ‘Loco stage’, met een podium van 21 meter breed en 14 meter hoog. Deze podia worden pareltjes met kleurrijke decors, schitterende verlichting en verrassingseffecten.

 
Festiloco, dat is 3 locaties met 30 artiesten.
 
Aan de Loco Skihut en Loco Stage is er muziek voor elk wat wils met oa Regi, De Romeo’s, Freefall, Jeroen Visser, Sven Ornelis, Bart-Jan Depraetere, De Lawineboys, Tom Cosyns, Mark With A K & Mc Chucky, maar ook de ongeëvenaarde Ronny Retro en De Bromeo’s.
 
In de tent van Bonzai kan je dan weer terecht voor de Bonzai All Stars, Francky Kloeck, Cherry Moon Trax, M.I.K.E. push, Greg S en meer. Het VIP-gebeuren is al weken uitverkocht. Voor het festival zelf zijn de laatste tickets te koop, wie er nog bij wil zijn zal snel moeten zijn, de verkoop van de nog beschikbare tickets gaat snel. In voorverkoop zijn al meer dan 7000 tickets de deur uit.
 
De bezoekers die met de wagen komen kunnen parkeren in de parkeertoren in Ninia, Mallaardstraat en de grote parking van de Provinciale school Richtpunt Ninove, ingang langs de Centrumlaan. Er worden ook fietsenstallingen voorzien langs de Onderwijslaan en naast het Dr. Hemerijxckplein. Info op de website van Festiloco. 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief