NINOVE - Een fototentoonstelling met afstudeerwerk van de cursisten opleiding Fotograaf

C21

NINOVE - Een fototentoonstelling met afstudeerwerk van de cursisten opleiding Fotograaf

Ni-cvo_groeipunt-eindwerken_2022-2023
 
Vanaf 31 augustus tot 17 september kan men terecht op een fototentoonstelling met afstudeerwerk van cursisten, te bezoeken vanaf 10 u in het Oud-Stadhuis van Ninove, laat beroepsfotograaf Luc Van Muylem ons weten. U kunt er terecht elke donderdag van 18 tot 21 uur, op zaterdag van 14 tot 18 uur en op zondag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur.
Kom dus gerust een kijkje nemen van de fototentoonstelling met afstudeerwerk van de cursisten opleiding Fotograaf aan het CVO Groeipunt Ninove. Je kan er kennis maken met digitale- en visuele experimenten waarbij de cursisten gebruik maken van vroegere technieken (gaatjescamera's), dronefotografie of minimalistische vormgeving. "Uiteraard komen ook de klassieke thema's aan bod : composities met landschappen, portret fotografie benaderd onder de vorm van maatschappelijke thema's, alle foto's stuk voor stuk op professionele wijze uitgewerkt", vertelde beroepsfotograaf Luc Van Muylem.
 

De tentoonstelling met afstudeerwerken van de opleiding fotografie krijgt in Ninove een bijzondere uitstraling in het neoclassicistische Oud Stadhuis. Het gebouw en de bekendmaking van het fotografisch proces(zeg maar het ontstaan van de fotografie,red.) dateren beide uit 1839, waarbij dankbaar gebruik wordt gemaakt van de architectuur van het gebouw bij de opbouw en vormgeving van de tentoonstelling.  Voor inlichtingen over de opleiding : https://www.groeipunt.be/opleiding/fotografie  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 nov 2023
Marc Colpaert | 25 nov 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 nov 2023

archief