Geef uw mening via de stadsenquete straffer besturen in Ninove

C21

Geef uw mening via de stadsenquete straffer besturen in Ninove

Editie_ninove_ninia_2__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
Ninove streeft ernaar om het de levenskwaliteit van haar inwoners te vergroten. Dat doet de stad door te luisteren wat Ninovieters over diverse thema’s te vertellen hebben. Tot 15 april kunnen inwoners hun mening geven in de stadsenquête 'straffer besturen'.
 
De stadsenquête richt zich op verschillende aspecten van het stadsleven: wonen, onderwijs, groenvoorzieningen, mobiliteit, het sport- en cultuuraanbod, veiligheid, milieu, klimaat en lokale economie. De feedback van de inwoners wordt waardevolle input om het beleid te verbeteren en de levenskwaliteit in Ninove te verhogen. Voor dit onderzoek werkt de stad Ninove samen met onderzoeksbureau Indiville en veldwerkbureau Bpact, die zich engageren voor de privacy van de deelnemers, de kwaliteit van de aanpak en de wetenschappelijke verwerking van de resultaten.
 
Deelname aan de enquête is eenvoudig, volledig anoniem en kan op verschillende manieren: Digitaal vul je de enquête in op mijn.ninove.be. Wie graag een papieren versie invult, kan contact opnemen met de stafmedewerker participatie. Dat doe je telefonisch op het nummer 0472/96 21 77, per e-mail via participatie@ninove.be of door langs te komen bij de dienst participatie (Oudstrijdersplein 6).
 
Schepen Henri Evenepoel, bevoegd voor participatie: "Als stad polsen wij voortdurend naar de opinie en standpunten van onze inwoners. Met resultaten die we uit voorgaande dergelijke enquêtes haalden, werd steeds rekening gehouden. Alle resultaten van participatie-initiatieven zijn continu te raadplegen op het online participatieplatform mijn.ninove.be. Deze stadsenquête ‘straffer besturen’ kadert in de opmaak van een neutrale omgevingsanalyse die het uitgangspunt zal vormen voor toekomstig besturen. Iedere stad of gemeente is trouwens verplicht dergelijke omgevingsanalyse op te maken. Ninove zal de resultaten van deze uitgebreide bevraging mee opnemen in de nota.” Wie de enquête volledig invult maakt trouwens kans op één van 20 verrassingspakketten! Deze worden willekeurig uitgeloot op het moment dat de enquête afgelopen is.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mrt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief