Goede evaluatie voor het balieplein op de Bevrijdingslaan in Ninove

C21

Goede evaluatie voor het balieplein op de Bevrijdingslaan in Ninove

Editie_ninove_stadhuis_2__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
Recent werden bezoekers aan het balieplein bevraagd over hun tevredenheid met de dienstverlening. De resultaten worden gebruikt om de lokettenwerking bij te schaven waar nodig. Het balieplein op het stadhuis – site Bevrijdingslaan blaast een eerste verjaardagskaars uit. Exact een jaar geleden verhuisden de administratieve diensten en hun loketten van Centrumlaan 100 naar Bevrijdingslaan 7. Het uitgelezen moment om de werking te evalueren.
 
 Eén maand lang werden de bezoekers van het balieplein bevraagd. Het onderzoek omvatte verschillende aspecten van de dienstverlening, waaronder professionaliteit, vriendelijkheid, bereikbaarheid, wachttijd en het werken op afspraak. In totaal namen 216 mensen deel aan het onderzoek. Met een gemiddelde score van 9 op 10 scoren bezoekers de service van de onthaal- en baliemedewerkers zeer hoog. Ook de korte wachttijd, vlotte aanmelding en het werken op afspraak worden positief beoordeeld.
 
 Niettemin zijn er ook enkele aandachtspunten. Zo vindt niet elke bezoeker even makkelijk de weg naar de Bevrijdingslaan, kan de wachtzaal verbeterd worden en blijkt het digitaal maken van een afspraak voor een kwart van de bevraagden nog onduidelijk te zijn. De stad neemt deze opmerkingen mee en stelt alles in het werk om op deze punten voor verbetering te zorgen.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief