Sportievelingen dagen elkaar uit tijdens de Barpark Challenge in Ninove

C21

Sportievelingen dagen elkaar uit tijdens de Barpark Challenge in Ninove

A_ninove
Wie zin heeft in een sportieve uitdaging, kan op zaterdag 20 april terecht op het barpark. Daar neem je het – individueel of in groep – in 7 disciplines tegen elkaar op in de Barpark Challenge. Lopen, fietsen, roeien, monkey bars, darts, sit-ups en jump squats: wie de strafste tijd neerzet, gaat met de trofee naar huis.
 
Onze Belgen gaan naar de Olympische Spelen in Parijs en Ninove supportert én sport mee. Iedereen die 16 jaar of ouder is en zin heeft in een sportieve uitdaging, kan zich inschrijven voor de Barpark Challenge van 20 april. In 7 verschillende disciplines testen de deelnemers hun snelheid en behendigheid. Hoe lager de totale tijd om alle disciplines te doorlopen, hoe hoger je plaats in de ranking. Enige overeenkomst met een bekend tv-programma is uiteraard geheel toevallig! Deelnemen kan individueel of per ploeg. Op het einde van de dag wordt voor beide een klassement opgesteld.
 
De disciplines zijn: 1.000 meter lopen, monkey bars, darts, 500 meter roeien (op een roeitoestel), buikspieren, 2.500 meter fietsen en jump squats.
 
Praktisch
 
Zaterdag 20 april 2024
Doorlopend van 10 tot 17 uur
Inschrijven via https://ninove.ticketgang.eu/ tot uiterlijk 18 april

4 euro per deelnemer (1,50 euro UiTPAS met kansentarief) 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 30 mrt 2024

archief