Wegenwerken op zes verschillende plaatsen in Ninove

C21

Wegenwerken op zes verschillende plaatsen in Ninove

20230411_115129
illustratiebeeld foto marc Colpaert
 
Deze maand starten op 6 verschillende plaatsen openbare werken. Daardoor zal het verkeer op deze plaatsen omgeleid worden. Op andere plaatsen waar gewerkt wordt, zal het verkeer niet omgeleid worden. Er wordt op verschillende plaatsen in Ninove gewerkt vanaf 8 april. Dit zijn de locaties en de bijhorende omleidingen voor het verkeer:
 
 
Oudstrijdersplein en Beverstraat
De handelskern wordt vernieuwd. Tijdens de tweede fase van deze werken, wordt het Oudstrijdersplein en de Beverstraat volledig afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Graanmarkt, Dreefstraat en Stationsstraat. De werken (van deze 2e fase) duren van 8 april tot 2 juni. Meer info over deze werken vind je op www.ninove.be/handelskernvernieuwing.
 
 Oude Kaaibrug
De Oude Kaaibrug wordt geschilderd. Verkeer wordt omgeleid via de Begijnebrug (uitgezonderd op dinsdagen). Deze werken duren van 8 april tot 22 april.
 
 Kloosterweg
Het plein aan de Abdijsite wordt vernieuwd. Het plaatselijk verkeer wordt omgeleid via de Weggevoerdenstraat, Albertlaan, Middenstraat, Dwarsstraat, Ooststraat, Abdijstraat. De werken duren tot midden juli. Meer info over deze werken vind je op www.ninove.be/pleinabdijsite.
 
 Denderhoutembaan
In opdracht van Fiberklaar worden glasvezelkabels gelegd op de Denderhoutembaan. De Denderhoutembaan zelf wordt tijdelijk eenrichtingsverkeer tussen de Groeneweg en de Aalstersesteenweg. Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Aalstersesteenweg en de Expresweg naar Denderhoutem. Fietsers worden omgeleid via de Groeneweg. De werken duren van 4 april tot 12 april.
 
 Kruispunt ‘Den Doorn’
Agentschap Wegen en Verkeer gaat deze zomer het kruispunt met de Aalstersesteenweg (N405) en de Expresweg (N28) aanpakken. De voorbereidende werken van de nutsmaatschappijen starten nu al. De werken gebeuren in twee fases. Tijdens fase 1 (van 15 april tot 17 mei) wordt De Aalstersesteenweg (N405) eenrichtingsverkeer vanaf de Groeneweg tot aan kruispunt Den Doorn. Het gemotoriseerd verkeer richting het kruispunt kan dus de werfzone passeren. Het verkeer richting Ninove centrum volgt een omleiding via de N28 en de N8. Meer info over deze werken vind je op www.ninove.be/heraanleg-kruispunt-den-doorn
 
 Jaagpad Pollare
De stuw (‘het sas’) van Pollare wordt vernieuwd. Fietsers zullen het jaagpad in het stuk tussen de voetgangersbrug in Pollare en de Kaatsweg in Ninove niet kunnen gebruiken. Zij worden omgeleid via de Pollarebaan. Deze werken duren van 8 april tot 17 mei. Meer info over deze werken vind je op www.vlaamsewaterweg.be/stuw-van-pollare-ninove
 
 Andere werken
 
Er wordt nog op andere plaatsen in Ninove gewerkt. Op die plaatsen zal het verkeer niet moeten worden omgeleid. Deze locaties kan je terugvinden op https://www.geopunt.be/hinder-in-kaart
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief