Op de Graanmarkt in Ninove is er een bloemen-, tuin- en biomarkt op 5 mei

C21

Op de Graanmarkt in Ninove is er een bloemen-, tuin- en biomarkt op 5 mei

Editie_ninove_standbeeld_3__kopie_
Zij zouden blij zijn met een bloemetje! Foto Marc Colpaert
 
De stad Ninove organiseert op zondagvoormiddag 5 mei van 8 uur tot 12.30 uur de jaarlijkse bloemen-, tuin- en biomarkt op de Graanmarkt in Ninove. Verschillende standhouders bieden een uitgebreid gamma aan van één- en meerjarige bloeiende planten, kruiden, waterplanten, groenten- en fruitplanten. Je vindt er ook een mooie selectie van bio- en artisanale producten. Lokale, ambachtelijke producten vullen het aanbod aan.
 
Potgrond- en stekjesactie
 
De stad biedt per aankoopschrijf van 10 euro een gratis zakje potgrond aan, zolang de voorraad strekt. Wie veel plantenstekjes heeft en er geen blijf mee weet, kan ze tijdens de bloemenmarkt ruilen met andere stekjes.
 
Workshops
 
Wie zin heeft om de handen uit de mouwen te steken kan deelnemen aan één van de workshops. Tijdens de workshop ‘pimp your pot’ creëer je een unieke plantenpot in terracotta. Tijdens de workshop ‘vlinderbad’ maak je een badje met schelpen en takjes waarin vlinders zich thuis voelen. Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dat kan via lokale.economie@ninove.be.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 mei 2024
Marc Colpaert | 29 apr 2024

archief