GERAARDSBERGEN - MIG in het nieuw

C21

GERAARDSBERGEN - MIG in het nieuw

Mig-groepfoto
Ingezonden foto
 

MIG zit in het nieuw. De radiozender en website kregen na 6 jaar een update. Zowel visueel als auditief gaat MIG voor een erg catchy en hedendaags imago. Ook het programmaschema werd flink uitgebreid met nieuwe en vertrouwde stemmen. ‘Enjoy The Music’ is de nieuwe baseline van MIG. “Het zegt precies wat we op de radio, op onze evenementen en online doen. MIG is genieten van alles wat je graag doet met de mensen dicht bij jou. Dat doen we ook als medewerker bij MIG. We houden allemaal van muziek, allemaal van radio en we zijn een grote bende vrienden die samen zorgen dat MIG is wat het vandaag is. Die beleving willen we met de luisteraars delen”, zegt voorzitter Jonas Vierendeels.  

MIG kreeg naast een splinternieuw logo, ook een nieuwe najaarsprogrammatie. “We merken dat ons merk al enkele jaren in de lift zit. Met MIG willen we een modern en hedendaags merk blijven in de Denderregio en het Pajottenland.”   

Programmaschema

Het programmaschema van MIG biedt voortaan meer variatie aan in het weekend. Vijf nieuwe stemmen maken hun intrede. “Het resultaat van ons medialab”, zegt verantwoordelijke Kerry Herregodts. “Sinds 3 jaar zijn we continu bezig met het begeleiden en opleiden van nieuwe deejays en medewerkers.” “Met het hele team hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt. Zowel de programma’s, jingles als de muziek kregen extra peper en zout, waardoor het vanaf september smullen wordt op 104.9 fm. MIG, dat zijn hits van vandaag en gisteren met classics als leuke muzikale verrassingen.”

radiomig.be

MIG is al langer meer dan radio alleen. radiomig.be werd volledig vernieuwd. Naast het vertrouwde streeknieuws is er nu ook de mogelijkheid om de recentst gespeelde muziek, het programmaschema en de deejays te bekijken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief