Dorpsraad MOERBEKE hield Nieuwjaarsreceptie

C21

Dorpsraad MOERBEKE hield Nieuwjaarsreceptie

Dsc_0093
Foto: © Jimmy Godaert
 

Voor de tweede maal werd een nieuwjaarsreceptie georganiseerd voor de bewoners van Moerbeke-Atembeke.

Meer dan 200 Moerbekenaren gingen op de uitnodiging van de dorpsraad in en zaktenaf naar de binnenkoer achter de bibliotheek en in de sportzaal van Moerbeke.  

Het ging er gezellig aan toe met een warm of koud hapje, een soepje en een drankje. Er was gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met de andere inwoners, na te praten over de voorbije activiteiten en kennis te maken met de programma voor 2015.  

Voor het eerst werd er ook wedstrijd voor de beste “eindejaarsversiering” ingericht en werden de winnaars beloond met een mooie prijs. Het was geen gemakkelijke opdracht voor de jury om de verscheidenheid aan versiering met elkaar te vergelijken. Er waren voor- en achtertuintjes, balkon- en gevelversiering.

 Bij de jurering werd met de volgende aspecten rekening gehouden: het thema van de wedstrijd: eindejaarsversiering, originaliteit en de locatie en zichtbaarheid. Na enig overleg werd de volgende uitslag opgemaakt: derde prijs: bewoners van de Residentie De Keuninck, Edingseweg 228, tweede prijs: familie Denie-Foubert, Karkoolstraat 11 en de winnaar: Eddy Vandenbossche, Wilgierlaan 79.

Proficiat aan de winnaars en bedankt aan alle deelnemers. De dorpsraad gaat dit zeker volgend jaar verder organiseren en hoopt dan ook op een veelvoud aan deelnemers.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024
Jimmy GODAERT | 24 feb 2024

archief