GERAARDSBERGEN - Twee nieuwe grootmeesteressen opgenomen tijdens 27ste kapittel an de Broederschap van het Geraardsbergse Manneken-Pis

C21

GERAARDSBERGEN - Twee nieuwe grootmeesteressen opgenomen tijdens 27ste kapittel an de Broederschap van het Geraardsbergse Manneken-Pis

Dsc3044
 

Tijdens het 27ste kapittel van de Broederschap van het Geraardsbergse Manneken-Pis stonden de 560ste  verjaardag van het oudste plasser  van het land en de 35ste verjaardag van de Broederschap centraal.

 

De kapittelzitting werd aaneengepraat door Chauffeurke. In zijn ludieke rede nam hij de recentste gebeurtenissen . De verkiezingsuitslag, de sluiting van de materniteit  en de open dok liepen als een rode draad door Chauffeurken zijn uiteenzetting.

 

Tijdens de kapittelzitting werden Tine Van Trimpont en Schepen van Cultuur en Toerisme Ann Panis opgenomen als grootmeesteressen in de Broederschap. Daarop volgde de opname van zeven nieuwe ambassadeurs: Chris voor Quinton Van Loggerenberg, Daniël De Ron, Emmanuel Lion, Pierre Van Ranst, Marleen Van Cleemputte ,Carine Piens en Koen voor Thomas D’Aubioul.

 

Tevens werd er gelegenheid van de 35ste verjaardag van de Broederschap in het Toeristisch Infokantoor Visit Geraardsbergen ook nog een tentoonstelling geopend over de geschiedenis van de Broederschap.

 

Het kapittel werd afgesloten met de traditionele Manneken-Pis-worp.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jun 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief