GERAARDSBERGEN - 5de editie nieuwjaarsduik lokte 125 deelnemers

C21

GERAARDSBERGEN - 5de editie nieuwjaarsduik lokte 125 deelnemers

1175640_202001051849161011780
 

Project G en de Gobio Divers sloegen de handen in elkaar voor de 5de editie van de Geraardsbergse nieuwjaarsduik. Het strand van Provinciaal Domein De Gavers deed opnieuw dienst voor deze duik. Ook dit jaar werd het met 125 deelnemers en zo’n 300 kijklustigen een spetterende editie. De nieuwjaarsduik is veel meer dan een plons in het water. Het is ook een ontmoetingsmoment, om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Iedereen werd getrakteerd op een glaasje cava of fruitsap.

 

Net voor de duik werd de spanning opgebouwd met DJ Noise Basement een opwarmmoment met dat begeleid werd door de Geraardsbergse dansgroep ‘Dizzy Dance’. Nog voor de duik van start ging, kozen de organisatoren de  winnaars onder de duikers voor het dragen van de gekste outfit. Er werd een prijs uitgereikt worden in de categorie volwassenen en een prijs voor de kinderen.

 

Pieter Pools, de Geraardsbergse Belleman, mocht daarna het startschot geven voor de nieuwjaarsduik. De nieuwjaarsduik was waarschijnlijk een van de kortste evenementen in Geraardsbergen, maar ééntje dat zeker de moeite was om te doen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief